OH ACAI

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum

* * * * *


Biar Gambar berbicara...

tidak kusangka kembarmu sudah ketemuan nun jauh di sana acai. heeee...

Kembar takkk????

ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَٰلَمِين

Maksud Fake

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum

* * * * *

Hello guys...dah lunch belum ni? petang macam ni mesti rasa mengantuk jak kan bila rasa kenyang sangat. Hee.. apalagi rasa terpanggil pula nak buat entry pasal FAKE.. Entah kenapa? Maybe sebab ada orang kot pernah label saya macam ni. huhhh.. siapakah?? Tidak penting pun, sebab memang tidak penting sapa.. meski aku tahu dia sapa.. 

Tapi saya lagi memang tak suka bila cakap tapi buat kat status. What da fashion women..huhuh...syko anda memang tidak menjadi tapi membuatkan aku terfikir sejenak, why ohh main belakang.. hahahahha..nevermind..dah benda lalu. 

Ok.. apa sebenarnya Fake..!!!Search punya search, dia lebih kurang macam menipu la kan, ataupun talam dua muka. hahaha...

Maksud perkataan fake adalah / The meaning of fake is :
palsu, tipu

Perkataan berkaitan: / Related Words

duff palsu, tipu...
disinformation maklumat palsu...
deceive memperdayakan, tipu,...
denture gigi palsu, dentur...
artificial tidak asli, palsu, tiruan...
counterfeit palsu, tiruan, tiru, memalsukan, meniru...
deceptively secara palsu/tidak benar,...
diddle tipu, perdaya, dalih...

Credit blog http://aanaffin.blogspot.com/

ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَٰلَمِين
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda