Kopi susu punya pasal

Assalam
!*__*!

                              gambar hiasan
Selamat malam....mata tak ngantuk lagi..

ada yang macam saya..masih layan pc tengah malam buta ne..

ne kes-kes tadi petang minum kopi susu 

sampai tak leh nak tidur

dah kena pesan sama beliau tadi 

jangan minum kopi takut tidak dapat tidur malam

ne la akibatnya tak dengar cakap orang tua..ehehe

kopi susu punya pasal, jadi lewat tidurku

p/s Nitez yang dah dilamun mimpi







14 ulasan:

Khir Khalid berkata...

haa.. ni sy tengah melayan pc ni.. tp sy klu minum kopi susu, jadi terbalik.. jadi ngantuk pulak.. dari dulu sy pelik kenapa.. :D

Unknown berkata...

@Khir Khalidhehe..khir pelik saya lagi lah pelik..xox0

Unknown berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Adriannasyaz berkata...

Hoho..sya pun x bleh tido ni..nanti jd mcm mata panda..wuu

Adriannasyaz berkata...

Sya pun sama ni..takleh tido..nanti jd mata panda..wuu

Tanpa Nama berkata...

saya lebih suka susu daripada kopi ^^
tanpa efek samping :D

Asha Lya berkata...

salam ehh dah pagi la :)

naomei berkata...

hihi..cik akak on9 malam...memang kena stop jam 12 tengah malam tau..hihi...
kalau tak.....mengantok awal pagi....

singgah klik nuffnang sekali :)

Aefa Aerisya berkata...

kopi dah takde effect kat aefa.. hehe.. jadi minum bila2 pon oke

Azwar Syuhada berkata...

singgah blog awak.. :)

Unknown berkata...

aku tak minum kopi tapi selalu jugak susah mo tidur.. hehe..

Azlan Strider berkata...

kahkahkah...sama laa kita semalam..saya pun menggatal pegi order kopi time dinner dan effect dia membawak sampai ke malam...

Regards,
-Strider-

Unknown berkata...

Amboii canteknya kopi susu dia... siap ada love lagik.. :D

Nak minum pun sayang..

Fiza Aizzawa berkata...

tu la.. len kali jgn minum kopi.. tp Fiza kalau kne kopi pun tak mujarab.. kalau niat tak nak tido, minum kopi.. tertidur jugak.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda