Salahkah Menyukainya

Assalam pembaca-pembaca tegar..hihi..tegarkah..setia la knun..entah apa gak yang d tunggu dalam blog ku niy..Tetiba malam mcm ni la dtg semua idea nak taip entry..Kadang kalu kepala dah stress malas dah nak fkir sangat ni, tapi d tambah pula semngat yang membuak-buak, bagus curah skit idea aku malam niy. hahahah..jOm baca entry malam ni, tentang salahkah menyukai lelaki lain walaupun sdah berpunya..uisehmen, tajuk mcm hebat, hahahahk..k0rang rasa salahkah???

Bagi aku, tak salah kalau belum berkahwin, tapi salah kalau sudah berkahwin, yalah.. memang kerja bodoh pun. Sebab, kalu dah  berkahwin, semua pUn kau sudah dapat, duit  'sedap' kau dah dapat, kasih sayang tanggungjawab, maybe anak pun dah dapat. heee...:) Apa lagi yang perempuan nak???
Tapi perempuan yg sudah berkhwin jangan duk sibuk nak share prob korang ataupun share masalh korang sama lelaki lain walaupun sedara sendri..nanti adalah laki 2 sibuk nak bantu korang la, nak hayat korang la, yalah dah tahu masalah kluarga korang s0 nak ambil kesemptan lah tu alamatnya..huhuw!
Kalau yg belum berkahwin, masih status SINGLE..heehe.. myB x salah kerana perempuan pun manusia jugak. Ada pilihan apa yang mereka mahukan. Mesti perempuan pUn nak yang terbaik utk masa hadapan diorang kan, Siapa yang nak pertaruh masa depan macam tu je? Kalau setakat cinta sahaja, tak guna jugak.
Tapi, kena fikir jugak. Nak ke di cakap playgirl? hahahahak..utk gurl yang tdk sedia menerima cinta..hahaha Sanggup ke nak melukakan hati seorang lelaki yang mungkin dah banyak berkorban untuk kebahagiaan...

 Apa yang terbaik hanyalah berserah padaNya dan berusaha mendapatkan sesuatu yang kita mahukan..kalu x berusaha mna nak dapat yang terbaik dalam hidup..Asyikk cakap gak, x guna juga..hbis gak air liur terbuang..hahahah..Hanya mampu pasrah pada takdir n terima seadanya..sememangnya apa yang berlaku, semua itu kehendakNya n mungkin ada hikmah d sebaliknya...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda