Wawa Zainal time study

As Salam

*************
Rasa lama bebenor kita tidak coret dekat blog ni. Sori kepada semua yang memang dah bosan dengan entry yang basi dan tidak terupdate. Hee...Bukannya apa, kita tidak seberapa sihat kebelakangan ni, demam dan kite punya takak pun still rasa sakit if nak menelan. 

Ok..hari ini entry pasal artis sikit..Sebabnya memang jaranglah nak gosip-gosip ni. Layan Melodi bolehlah..hee.. Nak di kaitkan dangan Wawa Zainal, mesti semua dah tahu story dia kan. Tapi bukan nak story bagai pasal hal kawinnya. Ini nak cerita pasal kenapa erk tidak pernah pun jumpa dia ni kat Lahad Datu if dia anak jati orang Lahad Datu. Kalu nak di cakap rumah dia jalan kaki gak dah sampai. Kat Kg Muhibah...Heeee..


Mestilah, sebabnya sebelum jadi artis kita memang pun tak kenal dia ni. Dah jadi artis baru kata, "ohhh, orang Ld rupanya..perkara yang sering terjadi bila satu kampung dah jadi artis. ahahaha. Ini pun sebab kawan aku yang dok cakap yang dia ni school kat ST Dominic satu school dengan member aku tu.
Ini ada picture Wawa time sekolah...Curi gambar ni kat harian net, jangan marah arrr...kongsi-kongsi jerRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda