Rabu tanpa kata

Assalam

*************

Nahhhhhh....amekaw...~heeee

Siapa pernah terjadi begini...
5 minute....5 minute, last-last jadi 1 jam lebih

16 ulasan:

Unknown berkata...

pernah!!! hahaha

sitirohaida berkata...

selalu jugak buat macam nie...sllu sis cepatkan jam...

norhasnizakhalid berkata...

banyak kali kena.. huahahaha....

licha berkata...

smlm cmtu. bangun kul 7.00. bangga sangat. tetiba terlelap balik celik mata dah 8.15. hahahaha.. adoih

Cik Itah berkata...

selalu ja hahhahaha

fragmenbiru berkata...

Selalu..bukan sekali dua... banyak kali...haha

Cik Rose berkata...

Ros punya stail, akan kunci jam awal.. lepas tu, bila jam kat hp bunyi, akan snooze kan je. bila bangun, eh tidur kejap la 5 minit.. hihi.. samapi banyak kali snooze, last-last baru bangun time yang betul punya nak bangun..

Aefa Aerisya berkata...

haha. selalu sgt ni.. sbb tu aefa slalu set sampi 3 alarm -.-''

Khir Khalid berkata...

Hahaa.. 2 jam pun pernah jadi mcm tu :D :D

Unknown berkata...

Selalu kena.. pas tu kelam kabut besiap. Wkakaka :D

Adriannasyaz berkata...

Hoho..sllu je jd cmni..sbb tu kunci bebyk kat tepon,tab,tv..haha

Azhafizah MN berkata...

selalu sangat macam ni..sobs sobs..

Fiza Aizzawa berkata...

hehe.. selalu..terlajak tidur..mmg terkejar nk g opis..

Akupenghibur.com berkata...

hahahahahah dah terbiasa macam tu ..last-last lambat dan kelam kabut

surihati berkata...

selalu sgt.. :)

DILA ELLA berkata...

pernah hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda