Semua Ingat dah kahwin

As Salam :)
Cepatnya masa berlalu, x sedar petang sudah. Hari ini banyak sangat stok sampai kedai. Huhh penat juga kira stok niy erk, syukur semua baju customer dah sampai. Time tadi pagi ada sorang pekerja cina dari entah dr mana company niy, nak suggest letak pemadam api kat kedai, so citer-citer la dekat dia niy sambil dea tulis resit. Beliau tanya dah kahwin kah? hahahahhak, ketawa dengar soalannya 2, kenapa dengan satu cincin gak dah rasa perempuan niy dah kahwin erk. hihi. Tak la, niy cincin family. I saja gak pakai, dah d suruh pakai, guna gak lar. Bukan seorang gak pernah tanya dah berpuluh orang, kalu tdk silap tanya soalan yang sama gak. Memandangkan lagi, cincin yang aku guna niy dalam bentuk heart, nak ambik kau ieda, mestilah semua orang dah kata aku niy dah kahwin. hee
Contoh sejaa, copy dari google
Tak la boy, niy cincin saja gak. Tahu emas, tapi bukan cincin kahwin mahupun bertunang owkey..wkwkwkw, dah tuh, pekerja cina ni banyak gak tanya dea, tinggal kat mana, dah ada bf belum, stdy mana dulu, aiyaaaa..yang aku niy pun layan gak la. Yalah dah d tanya jawap gak la.huhuw. Paling seriously dea tanya pasal bf, aku cakap gak dea sama ngan kau cina, terus dea rasa x caya pula. hell0...npa tak caye..hihi..dah kenyataan okey.Dah tuh dea belah pas bagi resit pembayaran. wahwahh. Rasa lucu pUn ada

3 ulasan:

mamawana berkata...

Assalam,

Ya lah, kalu belum berpunya biasanya jarang pakai cincin di jari manis tu...

Berita Kaki berkata...

bila nak kawen ? kalau tak ada lagi calon, boleh lah saya masuk kenal2 awak..hehe

Yumida Huda berkata...

tag ieda:

http://umikasum.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda