Ada apa dengan Kucing KAX

Asslamualaikum

* * * * *

Lamanya tak update. Rasa macam kosong-kosong-kosong. Maaf semua, kalau nak d ikutkan memang tiap hari nak update, tapi takde masa. Ok, nak panjangkan cerita, nak story mengenai kucing KAX.

Sejak beberapa hari kebelakangan ini kalau anda perasan, ramai selebriti kesayangan anda dilihat sentiasa bersama patung comel Kax untuk menemani mereka ke mana mana sahaja. makan, tidur, pergi gym, melancong dan sebagainya.. 

Dah kenapa dengan Kucing KAX ne? KAX ne bukan sahaja ada satu tapi ada 8 variasi yang masing-masing ada karakter. Nak lebih lanjut, rujuk sini Click Kax . Tapi yang aku tahu Kucing KAX ne mahal Siot, ratusan kot.. huhuw...

9 ulasan:

acik idah berkata...

Errkk... ye kerr?? apa dapat kalau bawak dia kemana saja... huhuhu.. macam2 skarang nie... :D

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Wah

Liza Licha berkata...

dia boleh gerak2 tak dear ? ..hm.. mhal jgk ea macam furby. :(

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

mmg mahal harga KAX nie kan.. tapi apa yg best ek..hehehe

Aku Penghibur berkata...

oooo patung nie ^_^ memang mahal

Cik Itah@RRP berkata...

salam yunk. huuuu comelll :D

p.s menabung michelin 2x :))

Khir Khalid berkata...

Mmg mahal.. biasalah bila dah terkenal, mahal le hehee.. :D

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

tak minatlah patung ni..

Aniq Bukhary berkata...

Laa... Kax yg selalu orang sebut2 tu rupanya kucing.. ish.. ish.. baru tau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda