Petua Cara Memerahkan Bibir

Assalamualaikum

* * * * *

Hello, bertemu lagi kita semua, lamanya menghilang pemilik blog ni, ada dua minggu juga blog tidak terupdate. heee..

Ok sekarang nak share tentang tips mencantikkan bibir, sebab tadi pagi ada tengok "Entertainment News" menayangkan cara memerahkan bibir dengan mudah. 


Kat atas ini petua saya ambil di google. Cara yang paling mudah, sangat mudah, tidak perlu bahan semulajadi sebab tipsnya hanya menggunakan tuala bersih sahaja. Heeee..Nak tahu caranya?

Bagitau enggak yahhhhh??






Ok...senang jak, selepas mandi sapukan secara perlahan tuala bersih di bibir anda, dia akan keluar kotoran ataupun benda yang putih-putih entah apa namanya. ahahah... dan amalkan setiap hari selepas mandi, InsyaAllah akan memerahkan bibir anda, sebab saya sendiri amalkan.. mujarab ok. hehehehehe...mudah kan.. . Cuba sahaja nanti selepas mandi. Thanks






6 ulasan:

YaNg AyEsHa berkata...

wah..senang je petuanya..tq yea :-)

Asha Lya berkata...

Slalu memg lya lap klau lps mndi..mcm yg bibir kering bha tu kan bila kna air jdi lembab

miss wawa berkata...

boleh try ni.. x payah la susah2 nak tenyeh lipstik.. hihi

siti zawiah berkata...

wah boleh try ni..

Eda Johari berkata...

tomato memang boleh bagi bibir merah, sejak sejak ni bibir makin merah.. huhu

acik idah berkata...

lemon mahal dik oi... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda