Posing Ala Frozen Tidak menjadi

Assalamualaikum

* * * * * *

Saya NurAtiqah..Saya punya makcik blogger Hunyeda. Saya suka make up. Makcik suka make up kan saya, sebab itu saya suka pergi rumah makcik, rumah makcik sebelah rumah saya, saya suka pergi rumah makcik sebab makcik banyak make up. Mak cik tak pandai make up tapi pandai hambur make up dekat muka saya. Sebab itu saya suka dengan makcik Ieda. Hihihi....

Jom stalker Pic saya.....Comel tak saya...Posing saya reka sendiri tau, makcik tak ajar pun, makcik just take pic ja.. Kalau tak suka, ignore ja pic saya k, sebab saya tahu ramai yang jeles tengok posing saya. ahahahaha..






By : Nur Atiqah
Make up : Ieda

8 ulasan:

mirza syazwina berkata...

gambar paling last tu sgt comel ! ^_^

Oh Fiona berkata...

Comel :)

Zara Nurhaidah berkata...

alahaii.. comel sgt ! =D

Lieya Von Jay berkata...

omeyyy sgt,, pandai posing dh kecik2 ^_^

Mardiah Diana berkata...

Assalamualaikum dan salam singgah isnin..comelnyer dia...

Cik Itah@RRP berkata...

salam darl. alahai..comel ja..

siti zawiah berkata...

comel sangat.. :D

acik idah berkata...

comel jer... pandai plak tu bergaya... boleh jadi model sambilan nie... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda