Befday Gurl -24-

Assalamualaikum

* * * * * 

Huhhhh..berhabuk sangat...Lama tak terupdate..kesian blog saya...Yeahhh..hari ini hari kelahiran saya.. Befday gurl la katakan.. Umur dah jejak 24 tahun ni kiranya nak azam apa ek?? Arrrghhh..tak nak pikir pasal kahwin..semua orang asyik tanya bila nak kahwin.. ahhh..kan kalau dah sampai jodoh kahwin lah tu...tak payah nak sibuk sangat. hoho.Thanks semuanya sahabat-sahabat dan kenalan facebook yang sudi wish my birthday. 


Cer semalam..mode tengah menunggu si dia wish kunun. Status sekarang its complicated..So,, selepas jam 12..takde satu pun orang wish dan orang yang di tunggu pun langsung takde nak wish. Punya sedih, bila bngun nampak hp,, no notification...Jam 5 lebih gitu ..tutt.tut..dapat satu message.. "Happy befday" whatttt...what..what...itu jer dia wish kat saya..huhuw..ok sambung tidur balik..

Then dalam jam 6 macam tu...dengar macam ringtone selalu di tunggu..ok..he call..so sambut dengan suara baru bangun tidur,,ala manja sikit..hihi...

Saya : Hahh kenapa?
J : Selamat Hari Jadi..semoga panjang umo..ayat cliche selalu d guna
Saya : ok tQ
J : Malam ni ada date dengan sapa2?
Saya : Tiada, hah napa?
J : Mahu makan ni malam, di mana-manalah
Saya : Ahh..apa..makan..bha..boleh jak
J: ok...
Saya : Bye

Ahahahahha...smartnya..so malam ni myb ada date kot..huhh...status dah single ni..tapi dia(ex) ajak nak jumpa...so camne korang? Rasanya kita orang nak crita apa la ni kan?? hahahahahha

Bersambung..tunggu cerita selanjutnya,,kemungkinan la jadi date o no.. hee..K Daa




7 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

Happy bday.. :)

Sarah Halim berkata...

wahhhh happy birthday!! :) May Allah bless u always . hehehe happy happy selalu yeee.

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Syafiyyah Thoqifah berkata...

selamat hari lahir kak.. semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kebahagiaan dan kejayaan yang melimpah ruah shingga ke syurga.. Amin..

Asha Lya berkata...

Lmanya Ida myepi d blog..slmt ulg thn klahiran..wah da date hihi

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

semoga murah rezeki....

Maria Hasun berkata...

Hb Dear

Eimma FM berkata...

happy berday dear :) may Allah bless :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda