Saya Kembali Semula

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum

******

Huhhhh....agak berhabuk sedikit blog Hunyeda... fuhh..fuhh..fuh... bersihkan sedikit habuk..Taraaaa,,,clean and clear sudah..heee...lamanya tak update blog..miss so much dengan member blog semua. Blog hanya di buka begitu sahaja, untuk melepaskan rindu, untuk mengupdate memang mengambil masa sedikit, nak cari mode dulu.. Heee

Memandangkan dah update semula ni, nak cer sedikit mengenai kereta Axia. hee..Kalau korang nak beli kereta boleh jak pun Pm me, tapi sekitar Kota Kinabalu ok. And what, couse saya dah bekerja di bawah Perodua, jadi senang sikit nak bincang. hihi..PM saja kat FB CYnta Ieda. Apa-apa boleh di atur..Semua di layan punya..ngeeee 

Stok Axia yang sudah dibooking customer


Ok..setakat itu saja...saja nak bersihkan habuk...Nanti orang dah tak mahu singgah di blog ne. 

Welcome Back !!!
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَٰلَمِين

10 ulasan:

Asha Lya berkata...

Brbln x nmpk Ida, la knp x bgtaw awal.baru ja bln lps member lya bli axia ni..klau nda kan blh rekomenkn bli dkt ida

Huny eda berkata...

@Asha Lyatakde rezeki la dear..kalau ada member nak beli..suh pm saya ek..hihi

Aqilah Azmi berkata...

hihi welcome.back jugak hihi

Mama Niza berkata...

mama datang jenguk u dear..
Mama Niza

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

selamat kembali...semoga terus berblogging

h- Zinnirah berkata...

ada rezeki, nak kereta sendiri juga tapi.. lesen pun tk ada >__<

Hafiza AizZawa berkata...

akak tlg tiup habuk kat sini jugak.. hehe..

Ayuni Sara berkata...

lamanya x nampak akak ida..hee. oke2, ada dkt area kota belud ja ni. nt blh pm2 ja kan.. hee :D

Aku Penghibur berkata...

selamat kembali

Nabila Syifa berkata...

Hai.follow u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda