Cerita pendek semasa interview

Assalamualaikum

* * * * *
 Cerita pendek....!!! Tadi masa aku interview di salah sebuah syarikat Produa, yang terletak di Alam Mesra Kota Kinabalu : -

Beberapa jam kemudian 

* * * 
Service Manager : Ada watsapp 
Saya : Ada 
Service Manager : Ohh, guna number ne kan? "lihat resume"
Saya : Eya
Service Manager : Itu nama fb kah "Sambil lihat resume"
Saya : Taklah, itu email saya
Service Manager : Ohhh
Saya : Senyum :)
Service Manager : Ada boyfriend 
Saya : Teman dekat
Service Manager : Apa orang panggil dalam Malay Bf
Saya : Kalau bf, lebih special siket..sambil tersenyum
Service Manager : Ohhhhh...

Sambung interview semula 

* * *

End 
Service Manager : Nah ambil bisnes kad ne, boleh call mahu tanya apakah, dan kalau ada masalah peribadi kah?
Saya : Senyum, terima kasih

Belah dari Produa. 

Note * Darilah jam 10am sampai 12pm di interview. Dari formal sampai x formal... Buat sesi soal jawab pulak tu sama penginterview.. ahahhahaha...Masa interview tidak habis-habis gelak dan ketawa sama service manager tu..Dah kenapa? wkwkwkwkkw




12 ulasan:

Asha Lya berkata...

dia tertarik dgn ida kot :)

randomlyally berkata...

good luck ya..

Aqilah Azmi berkata...

hi kak ieda hihihihi.
lawak lawak je interview ni hee.
tulah cun sangat heheheh

Unknown berkata...

Soalan pun dah lari topik ya eda..he..he. Anyway good luck to you..

Unknown berkata...

Ada udang sebalik mee tuu... :D

sobri yaacob berkata...

bgusnya soalanya..mcm main...gud luck..semoga dapat ya..kerja tu

Akupenghibur.com berkata...

wahh untunglah ^_^

Khir Khalid berkata...

Wahh terbaiklah.. :)

mselim3 berkata...

Assa;lammualaikum...ida,

manager nie interview memang macam tu... ker? lebih byl soalan personal ..

mselim3

pls: mselim3 masa interview byk tanya pendapat mselim3.

Azlan Strider berkata...

macam tu punya try pun ada ker???giler desperate lelaki sekarang nie..isk..isk..isk..

Regards,
-Strider-

Cik Rose berkata...

bila dah borak gitu, takdelah nevess sangat kan..

Pha Is berkata...

dia tanya ada makna kot.. hehehe
singgah menabung sini.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda