MISS A_acai

Salam....lama nya tak jenguk kat blog niy...pa nak coret pUn Aq bLur2...heee...just nak share kat korang...i MISS kat A_aCAi aku..hee... Memandangkan aku dah hbis study kat IPTA Polikk, 'InsyaALLAH' masih menunggu result g...harap2 la tak gantung...opss...bukan niy yang aku nak share...nak gtau gak serba sedikit abot my A_achai... My B ada di antara korang yang  tak suka baca mengenai entry niy...maklumlah...nak citer pasal bF sendiri..wkwkkw~ada  ku  kisah...CLASS PUNYA AYAT....kalu korang nak tahu my a_acai ni orng cina..lar dah namanya acai...heeee....knpa aku jatuh hati sama acai, coz aku pUn tdk tahu....heee...my B dah hati terpaut kot ma orng cina niy...pa ble buat la untuk my mumm.. huhuw....Miss sangat la kat U... agak2 bila kita ble jumpa erkk? dah lah.. my a_acai kat Kk, yang aku niy pula kat Ld... Jauh 2 geng....8 jam jugala kalu mo p kk. sakit juga belakang n buntut la kalu terdesak...hahahhaak...act, niy gak yang aku nak gtau....hoh0ho...jangan marah...kalu d fikir2..............

Gedik juga ya aku niy...apasal aku citer pasal my acai kat entry niy...heee....anggap gak la nak share sikitttt ngan korang..jangan nak meluat pula erkk....




Time selebrate my befday d 'mCd 1B'

Kebox time bersama kwan2 yang laen

4 ulasan:

Fendy Ahmad Thahir berkata...

romantic sangat pic ni... huhuhuhu aku jadi iri... aku nak cari Gf yang lebih cantik dari Bf kau ieda.. hehehehehehehehe....

cynta ieda berkata...

ahahahhahak..apa kena mengena ngan bf aku pula..?

Cik Itah@RRP berkata...

comelnya mereka..padan :)
semoga berbahagia ya..

krung krungx berkata...

sweet la =)
semoga hepi2 selalu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda