Digi buat hal betul


Assalam pembaca tegar blog saya. Knun sak la..sapa la yang setia baca entry blog aku ni..heee...aku bengang n geram sangat dengan line DIGI sekarang ni.. berhari-hari line Digi menyusahkan gak..Aku mahu call org pun x dapat..apatah lagi mesagges..asyik failed gak.. tiap malam pandai datang line DIGI ni..huhh..susah la kalau macam ni..aku baru mahu call beliau tanya kat mana..buat risau aku gak..dah larut malam ni belum pulang lagi..tinggal aku sorang-sorang duk umah dengan grand mum. Adue please la DIGI...kenapa asyik macam ni gak line k0..kata line d mana-mana pun ok la.. hampehhhh...ergggggggghhhhh...tanda geram sangat sudah ni.....macam mo hampas hp ni pun ada juga..sabar-sabarrr.....haiya..manyak susah owhhh, kalu begini...bha ok la luk..Selamat menggunakan Digi sapa yang baru gak menggunakannya.. hee..Daa


1 ulasan:

eimah siti berkata...

cik siti tag awk....http://eimah2328.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-jemari-suri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda