Berbelah bagi

Assalam..huhh.agak lama jua x update blog cute ni..acehhh..puji blog sendri agaknya..hahha..xada idea nak buat entry ..asyik blogwalking blog orang gak..ermm..dah 13 hari dah kita menjalani ibadah puasa.. syukur alhamdulillah..setakat ni belum ada lagi puasa ku boc0r. hee...acehh..ermm Raya ni mybe aku akan beraya kat Indonesia kot. Tapi bukan dengan satu family juzt dengan my dad gak..kenapa mum sy x join. bab dea ada hal n abang punn jaga kebun sawitnya n adek masih stdy. Tinggal aku sorang gak yang xda apa2. so tanpa segan silu. ambek peluang p Jalan-jalan jumpa nenek n ibubapa kepada si ayah.. heee..Manatau dah ada keja nanti susah dah mo jalan kan. ni la masanya.. Tapikan sedih pula..bab x dapat beraya ma keluarga kat kampung d Sabah ni. Sedih kemungkinan x dapat jumpa c dea.. hukhuk..:( arggghhhh..apa ble buat..

Kadang-kadang 2.Mcam nak pergi..macam x nak juga..tapi kesian pula kat my dad x da kwan nak balik kampung..hee...ermm sori 2 say la kepada Mr Joe..lagipun dea belum tahu lagi kot aku x dapat beraya kat Sabah ni. Sedih juga la nak tinggalkan n buat kali pertamanya aku akan beraya d Indonesia nanti. Agak-agak macam mana la keadaan suasana d sana erk.. heee...



4 ulasan:

Fendy Ahmad Thahir berkata...

Hai huny.. benarkah mau hari raya di Indonesia.? di mana? Kalimantan ya?

cynta ieda berkata...

@Fendy Ahmad Thahirxda..d Tarakan.. hee

piko pink berkata...

aku mau ikot jgk la ke Indonesia..

Fendy Ahmad Thahir berkata...

@cynta ieda ayah Ida ni orang Tarakan ya.? oh.. Hebat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda