Selama 2 minggu


Assalamualaikum
Hye...holla korang...pa cers hari ni...sebelum ni aku ada bgtau kat korang kan yang aku akan beraya kat Indonesia tahun ni..sob..sob..:( Dengan lafaz bismillah, esok hari aku akan berangkat ke Indonesia sudah..selama 2 minggu aku tidak akan on9, dan selama 2 minggu aku tidak akan berjumpa korang semua...selama 2 minggu juga aku x dapat blogwalking blog korang, sebab aku rajin sangat skodeng sapa gak yang pernah tinggalkan jejak d blog aku ni...heee....tanda balas balik sebab terjah blog aku ni. Kepada sesiapa yang tinggalkan jejak nanti n aku x rep, mintaf maaf sangat-sangat....sebab time 2 aku kat Indon sudah...maklum gak la, aku x bawa sama laptop aku..hahahhaa.....nak pergi bercuti la katakan..sambil-sambil 2 buat kenangan sikit..heee...insyaALLAH, entry seterusnya aku akan kongsikan kenangan n perkara yang berlaku semasa aku kat Indon...Ni kan firts aku jejak kan kaki d tanah kelahiran beliauku...hoh0....2 pun kalu korang setia jadi pembaca blog aku ni yang entah apa-pa gak aku coret..ermmm...semoga perjalananku esok baik-baik gak dan  selamat sampai ke destinasi..Aminn..

0oh yar...sebenarnya aku ada juga jadi pemenang GA...tapikan sampai sekarang aku belum dapat hadiah dari owner 2..huhuw...myB pos kat LD ni lembab sikit kot..anggaran 2 minggu sampai, tapi akikatnya 3 minggu kot baru dapat..hahahak...pernah aku pernah alami time aku trainee aku ada order lens kat Kk..Tapi lambat sangat sampai, d sebabkan staff pos ni kurang bertanggungjawab sikit...opss...beraninya aku mengata time bula puasa ni..huhuw...tapi masalahnya ni hanya luahan sebagai manusia yang punya hati dan perasaan...acennkk..nahh!! melarut entah kemana sudah aku ni..

Ni lar akibatnya kalu banyak sangat makan kepala ikan..hahahha..tedalah gurau gak..ok lah dulu semua..Yang penting jangan d lupa doain dong sahabat kamu ni semoga sampai Kat Indon nanti...bye-bye semua...take care..;)

12 ulasan:

piko ija berkata...

smoge selamat smpai ke indonesia yer....selamat hari raye..maaf zahir & batin dari piko...

sedutzone berkata...

2 minggu nnt kite jmpa balik yer... dok sana, jangan sangkut ngan mamat lombokdah yer... ahakz... selamat ari raya maaf zahir dan sahaje... batin blom lagi ek?? ahakz... peace... take care..

NoRaQiLah JohaRi berkata...

semoga selamat sampai dan selamat pulang ke cni =)

p/s : selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir batin =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/08/insafi-diri.html

cynta ieda berkata...

@NoRaQiLah JohaRitenkiu dear....
n thnks u alls....selamat hari raya juga...selamat kembali nanti selama 2 minggu...peace

cik oren berkata...

amboi.jauh nya beraya.btw have a nice day at indon :)

Fendy Ahmad Thahir berkata...

"jangan lupa doain dong sahabat kamu ni" hahahaha bahasanya udah Indonesia banget tuh.

cynta ieda berkata...

@Fendy Ahmad Thahirahahahhak..2 la pasal...

ryzna sha berkata...

best la raya sana.. sy pun teringin^^

Maisarah Azmi berkata...

selamat berhari raya

Ikmal berkata...

Assalam, nie Indon bhagian mana nak pigi...? hehhe.. Salam kenalan dari Blogger Tawau Sabah... (^_^)

ejulz berkata...

Selamat hari raya..

Kitty Kawaii berkata...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda