Review diri sendiri

Assalamualaikum

* * * * *

Hello peps, selamat petang dan selamat lunch buat semuanya. Agak buzy untuk bulan ini, dan di tambah line yang tidak berapa nak ok membantutkan niatku mahu update entry, paling pun tengok blog jak, dan banyak sangat blog yang nak di blogwalking, maaf semua sebab tidak jejak blog korang, nanti saya bagi feedback balik k, untuk blog yang tidak bosan jenguk blog hunyeda ne.

Act, nak promote siket lukisan muka aku yang di hadiahkan oleh mR J. Gift dari Sarawak yang dibuat surprise olehnya timme dia birthday "5/9/14". ahahaha..dia yang birthday dia yang bagi surprise pula. Ok lah tu kan. muahahahha.. LOL~ =D

Sila sengetkan kepala or laptop anda untuk lebih tatapan yg menarik. hee
Thanks a Lot mR J

Di rujuk gambar yang tidak berapa nak cantik, cantik kah..heeee...lebih kurang sama jugak lah kan. . Dah lukis, letak frame cute mute, then boleh gantung kat bilik. . hihihi.. 

Entry kali ini, rasa menghargai pemberian dari dia. Thanks so much..!!! 

#entrysukasuki #luahanhargaiterimakasih

22 ulasan:

Niena Reen berkata...

Hehe, comel ja lukisan. Sama lah juga dengan kak ieda! :D

Mar Mansor berkata...

cantiklah...empunya diri pun cantik..

Mila Hilas berkata...

nape yg pic lukis tu hidung kembang..pdhl hidung awk cntk je hehehe.. :-p

Sal Bee Yah berkata...

cantiknya.. :)

Asha Lya berkata...

Sapa la yg istimewa melukis potret wajahmu itu..sweett

Vee Sandi berkata...

mmg dah senget kepala menengoknya ni haaa ... nice .

Ezwan Amrin berkata...

lawa lukisan tu...tone mcm cantik pulak... :)

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

comel...

gnor gnur berkata...

as salam..
tahniah anda ada blog yg menarik..

jemput blogwalking

www.yatiadam.com

Aku Penghibur berkata...

Allahuakbar cantik ciptaan ALLAH

At-Tarmizi berkata...

Salam...

Anda telah tercalon untuk Liebster Award

http://seronoknyermelukis.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

bintang hati berkata...

hai dear.. salam kenal..done follow u & join GA..

http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

Cikgu Norazimah berkata...

Salam aidil adha dear ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

Amirull Izzat berkata...

Cantik. ^_^

Salam perkenalan. :)

Nor Azua berkata...

as salam.

comey lote empunya blog, sy singgah bw.dah follow

www.norazua10.blogspot.com

Miss Nabihah berkata...

saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik. http://bicarabihah.blogspot.com/

Suriana abdul kadir berkata...

salam perkenalan
jemput join segmen ni..http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

Nuratikah Azanan berkata...

cantik tuan punya blog nii.. hehe ;D

nurfa mohd nazeri berkata...

saya dah singgah dan follow di blog ini,

saya join blogger area mega giveaway

singgah la disini:
http://mimpicoklat.blogspot.com/

Aqilah Azmi berkata...

Piwitttttt

Nabihah berkata...

follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook page bihah,terima kasih

nurseryrhymes collection berkata...

Hi...nice to meet you, I got a nice video link that you can watch with your family. https://www.youtube.com/watch?v=yLnB30mdWq0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda