GIVEAWAY

Assalamualaikum
!*__*!


Terfikir-fikir rasa macam nak buat giveaway pula. 
Tapi adakah yang sudi sponsor ne 
Kalau jadi, ini second Ga yang saya dah buat
Ermmm.....cuba say saya nak sponsor
nak lihat sambutan anda semua
nak detail inform sini Cynta Ieda

G - Giveaway penangan semua blog
I - I sendiri nak buat giveaway
V - Verapa ramai nak sponsor second Ga I
E - Entah ramai, entah tidak
A - Apapaun mahu tengok dulu sponsor
W - Walaupun takde yang nak sponsor
A - Aku tetap nak cari sponsor
Y- Yang korang tuh, nak sponsor tak...

Hahahahha....macama mana ok tak susunan mengarut aku..Takde idea, so buatlah pelik-pelik siket. Lain dari yang lain entry. 

P/s Nantikan entry pencarian sponsor



19 ulasan:

Unknown berkata...

nakkk!! hehe..
tapi nak sponsor apa ek? hihi

itsdeht berkata...

Saya nak sponsor xD

naomei berkata...

semoga berjalan lancar dik..hihihi

Unknown berkata...

Good luck Honey. Semoga dapat sambutan...

Khir Khalid berkata...

Saya nak join sponsor.. :D

Mizz Aiza berkata...

rasa macam teringin nak jadi sponsor.. akak tak pernah lagi jadi sponsor mana-mana GA sebelum ni.. hadiah sponsor tengah fikir lagi..

Tanpa Nama berkata...

Salam rindu huny...

Baru je huny buat GA kan...rajinnya....moga ramai yg sudi sponsor....

Asha Lya berkata...

kita pun blh nak jadi sponser juga :)

Akupenghibur.com berkata...

insya ALLAH ramai yang join

Unknown berkata...

Nak sponsor ke tak :/ Mungkin.. haha btw.. happy birthday ya ^…^¥

Unknown berkata...

Oops haha TERwish sehari awal.. lol esok baru publish ya :p anggap saya wish esok :3

Unknown berkata...

tq follow blog sy..
wahhh..mestiii banyak sambutan ni!!! gudluck dear.

AtieYusof berkata...

buat jak GA..kompom ramai yg join..
salam kenal..follow sni:)

licha berkata...

nak sponsor cash boleh tak my dear?

Unknown berkata...

jum join my 1st Ga http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/blog-alyanimatshah-1st-giveaway.html

Tanpa Nama berkata...

macam nak join jadi sponsorrr !!!! :)

Vee berkata...

Bello!! Happy birthday :D Tak jumpa shoutbox lah. Huhu!!

http://vaneelea.blogspot.com/2014/01/our-birthday-vee-and-huny-eda.html

Unknown berkata...

dah follow balik... =)
jum support Giveaway saya =)
im Sabahan Bloggers jga,,, hehe

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/01/blog-alyanimatshah-1st-giveaway.html

Unknown berkata...

Nak jadi sponsor pun tak reti... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda