Tampil header baru

Assalamualaikum
!*___*!

Salam maulidur rasul sahabat blogger semua..salam maulud..perasan tak header kite dah bertukar wajah. Lebih menampilkan nama blog sahaja. Simple but nice gitu..hihi..saya ne tak la pandai nak edit sangat, software pun banyak tak arif...Ne sekadar edit asas la orang bilang. So, what do u think..?

Before header

***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***  ***
After header
Ini header aku yang paling simple setakat ne..Tersangat simple. Bagi sesiapa yang baik hati nak buatkan aku header ..terus terang la yar, sebab aku tahu header aku ne tak la lawa..wkwkwkwkwkkw~Ok bye

Note* Bagi yang nak sponsor terus ke sini sebelum hari khamis Pencarian sponsor bermula

26 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Tahniah.. Salam Maulidurrasul eda.. :)

msredcheesecake berkata...

ok je headernya... wat sendiri ke? kalau akk wat sendiri tatau apa jadi...

Mazni Munawar berkata...

lawa header baru :D

Tanpa Nama berkata...

salam Huny

wahh,nmok jelas wajahmu syg..
salam maulidur rasul ye

nliyate berkata...

Assalamualaikum, jemput join contest yg sya anjurkan. ;) http://sumanya-lillah.blogspot.com/2014/01/contest-maulidur-rasul.html

fragmenbiru berkata...

Cantik..!!

Salam Maulidur Rasul..
Abak nak ajak join segmen :
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-kempen-dan-segmen-blogger.html

Syira Lokman berkata...

simple tapi cantikkk

PCL berkata...

Ok sangat la header simple mcm ni....cantik2 .

RaksasaBaik berkata...

waaa lawa Header.. hehehe

Sally Samsaiman berkata...

Nampak lagi kemas...sbb header yg lama ayat bawah tu susah nak baca..

Aku pengembara berkata...

Nak header mcm mana? Huhu :)

Unknown berkata...

Cantik..Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah Eda...

Mizz Aiza berkata...

comel header baru eda.. :D

Invisible Me berkata...

IM pun tak pandai sangat nak buat header. Dulu pakai tulisan semata-mata. Hehe

Vee berkata...

Simple is better :) Hehe..

norhasnizakhalid berkata...

cantiklah tu dear, comel owner blognya,..

salam maulidur rasul ..

dan selamat bercuti.. :)

Unknown berkata...

tahun baru header baru..
shark pn nk tukar jugok ler..

Fiza Aizzawa berkata...

pandai buat sendiri.. cantik..

Unknown berkata...

cantiklah header tu.. :)

Niesa berkata...

tetap cantik wpn simple!
Salam Maulidur Rasul 1435H ya.. :)

OKje berkata...

Dua dua pun cantik HE....okje lagilah langsung tak de header....

Asha Lya berkata...

dah ok dah tu eida..kita buat lagi buruk :)

Affy Afiqah berkata...

omoooo, header sangat cantik!!

Atiqah Wadiah berkata...

awk kira ok lah ni..sy lg lah hampeh..x reti langsung..suruh org je yg tlg buatkan..hehe

Unknown berkata...

ok la tu...pndai gak wut header..eheh..tp pd sy yg lame g cantik :)

FarahFerraDotCom berkata...

Akak suka header baru sebab nampak simple tapi cantik..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda