Baru dapat buat new post

Assalam semua..
ermmm.. akhirnya baru dapat buka utk buat new post..
Berhari-hari aku tunggu untuk entry seterusya, tapi apakan daya ku seorang insan biasa..aceehhh...
bukan la.. sejak akhir-akhir ini line DIGI x berapa bagus,
Entah kenapa..2 yang aku malas on9 2..
Tapi ari ini aku sabar, dan tunggu punya tunggu akhirnya dapat buat entry terbaru..hehew..
Ermmm sori la followers..myb buat masa ini aku mang x d benarkan on9 kot..
Digi ni megada-ngada n buang tabiat ma kami semua..mean adk beradik ku yang guna juga..hahak..
semua stress bab Line DG ni. Ermm terpaksa la aku x dapat  promote Ga yang aku turut join 2..
Banyak yang due date akhir bulan ni.. Ada juga sebelum ni nampak aku salah satu jadi Top Referal, jadi tmbah semangat mahu promote ma bloger yang lain. Tapi x palah anggap gak la rezeki x da..hihi... Sebenarnya aku x seberapa sihat juga karang ni..dah 2 hari aku rasa demam n badan semua sakit-sakit..Asyik tidur gak..Nasib masih larat nak puasa..
Mesti lor..Puasa 2 wajib utk semua kaum muslim..
Dosa sapa x puasa tanpa halangan..betul tak smua?? Kan semua pun jawap eya..hee..
Bha ni gak setakat ni. line mula sudah hilang-hilangh. 
Tidak lama aku tukar juga p Maxix ni. Macam iklan dalam TV 2..hoh0..K bye u alls..:) 
Selamat berpuasa..!!!

3 ulasan:

Yumida berkata...

tag sis:

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

20 blogger pertama yang menyertai segmen MYideakini akan menerima 4GB PENDRIVE..kini tinggal 2 tempat lagi

Mama-ILuvU berkata...

Salam, blogwalking.Follow u. Follow me back ya :-)

Jemput join GA di blog saya.
http://mama-iloveu.blogspot.com/

Yumida berkata...

tag sis:

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda