Terlanjur Mencintaimu

Assalam..pa cers korang hari ni, ada yang stress, sakit hati, happy,sedih, bengang, marah?? hahahha...bukan itu yang aku nak cerita, nanti hilang mode pula nak taip entry ni, d turuti lagi kepala yang tengah sakit 'migrain' ni macam mahu hantak p dinding pUn ada juga, tengah-tengah hujan ni, datang pula hati nak berjiwang jap...duiii, jiwangla sangat..hahhhh~ ambek kau...

Korang pernah tidak terlanjur sayang sama orang 2, sedangkan korang masa 2 tengah ada bf/gf? Korang rasalah kan, apa patut korang buat kalu hati sudah terlanjur sayang sama orang 2 sedangkan korang dah couple sama bf/gf sudah lama?? Tapi bf/gf korang dulu x menghargai korang n sekarang baru dea tunjukkan sayangnya sama korang. Sapa yang ada pendapat 0r pengalaman 2 apa kata korang share sikit apa patut d buat? hee.....Bukan apa,ni sekarang lagi pusing, enggak tahu mahu buat apa sih...
Bila waktuku dahulu tersisa, Untuk selalu disisi, Menjaga hatimu, namun kau xpernah menghargai..kenapa baru sekarang kau tunjukkan sygmu?Aku s’lalu mencuba, berikan yang terbaik untuk kau miliki. Aku tdk bisa memiliki menjaga cintamu, walau sesungguhnya hatiku mencintaimu, memilikimu, aku tdk ingin kau terluka mencintai aku, hapuslah air matamu dan lupakan aku.

Aku sudah terlanjur mencintaimu dan tidak hanya itu di setiap sujudku pun selalu ada terselip doa untuk kau agar menjadi imamku kelak.


2 ulasan:

nur azian berkata...

saya pun pernah suka kat seseorang..
walaupun dah ada pkwe,still suka kat dia..susah kan mcm tu..kao pkwe jenis memahami,pilihlah pkwe..tp kalo pkwe tak ok,better berterus terang dgn pkwe..
better la mcm tu dari dok mkn hati aje..kan?

jom lawaw kite lak :)

Maria Menado~ berkata...

don't worry cynta... kalau dah jodoh tak kemana.. ditolak-tolak datang juga.. kalau bukan jodoh tu, digenggam-genggam pon boleh terjatuh... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda