Pencarian sponsor bermula

Assalamualaikum
^__^

Google
Rasanya banyak kot respon dari blogger yang nak saya buat GA, s0 dengan itu, saya nak cari sponsor yang sudi sponsor this GA. Sponsor kenalah jujur dan boleh di percayai "takut kes-kes penipuan"..Itu jer saya harapkan..!! Bolehhh~

Syarat Lain :

  • Hanya 2 syarat diterima seperti (follow blog+like page) terpulang nak suruh yang mana, follow instag, twiter, Fb, tetapi cuma dua sahaja boleh di terima..
  • Link iklan tidak di terima
  • Hadiah blog tidak diterima, hanya barangan POS ataupun CASH dan sewaktu dengannya. 
  • Pencarian sponsor akan berjalan 1 minggu sahaja..jadi cepat sebelum terlambat.
Kemungkinan GA akan berlangsung dalam tempoh 3 minggu sahaja..!! Nak sponsor inform kat sini CYnta Ieda .. Bagitau detail nak sponsor apa, dan sertakan syarat-syarat anda..!

GA akan bermula bila dah ada sponsor yang sudi. Dan masih berfikir nak buat tajuk GA apa..semoga mendapat sambutan dari anda semua.. jom support member..hihi 



14 ulasan:

Rieya Ramlee berkata...

Nak! Hadiah Eskinol Facial Cleanser..kalau berminat la ye..hihi

PM : https://www.facebook.com/pages/One-Stop-Shopping-2013/144863432278371?ref=hl

Khir Khalid berkata...

Terbaik.. :D

Norhasniza Khalid berkata...

wah.. tahniah dear.. semoga berjaya dengan GA baru ini.

Asha Lya berkata...

Salam dear kita ada pm kat fb :)

Wirda Amir berkata...

Assalamualaikum Eda....

Alahai..akak tgh siapkan 10hadiah utk GA acik,dlm proses packing ni jd tak boleh tolong Eda buat masa ni....in sya Allah next time kalau akak masih berada di sini,itupun selepas segmen acik,ada blog lain plak akak dh janji nk sponsor adiah GA...kena ikut giliran n rezeki masing2 juga...moga GA Eda nnti dpt sponsor dr ramai kn blogger yg lain...gutluck my dear....

Maya Omar berkata...

kalau nak sponsor free skin care/make up class boleh..?

Aminin berkata...

Macam seronok je... ^_^

Hunny Kitty berkata...

nak jadik sponsor...hehehhee

adrianna syaz berkata...

Ramainya nk jd sponsor tuk hunyeda ni..gudluck ya :)

acik idah berkata...

Wahh nak buat GA ye... best3x...

Good Luck Huny...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tadi dah send kat facebook eda, tapi fail..

copy and paste kat sini juga..

nak sponsor untuk GA eda:
1. topup RM10 X 2 orang
2. voucher parkson bernilai rm20.00 X 1 orang

syarat:
1. follow blog - http://www.mizzaiza.com/
2. like facebook - https://www.facebook.com/duniakecil?ref=hl

IDAH RASHID berkata...

done pm :)

Anne Nurain berkata...

salam.. dah pm tadi kat fb.. :)

Maya Omar berkata...

sy nak sponsor..masih sempat lg ke..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda