Contest: Like, Post & Win RM600

Assalam

Saya luangkan masa nak join contest dari blog kak Kina..Sebelum ni belum follow n belum tahupun kak Kina ni merupakan b2b yg femes..."Sharing is sexy"...heee..suke sangat la kak words 2..
Karang dah follow n sertai GA yang d anjurkan. 
 Klik SINI utk join

Mengenai Journey of Bride to Be by Shakina Farhan


Menceritakn serba lebih  mengenai tentang persiapan pertunangan mahupun perkahwinan. Segala tips-tips and tuto utk persiapan ada d sediakan. S0 sesiapa yang nak khwin 2, korang ble la jenguk2 kat Blog Kina. Macam-macam korang ble tengok n blelah merancang persediaan dengan lebih terperinci..Semua nak kan hari perkahwinan yang sempurna. Hahhh..! Journey of bride ada menyediakan segala galanya, preparation for engagement, preparation for wedding, tips, diy barang hantaran, vendor, sewa barang, bukan itu gak utk ke honeymoon pun ada. Hebatnya..!! 
Ble berkongsi idea sendiri dan menetapkan panduan utk bakal pengantin.

Serba sedikit tentang contest & hadiah contest 


Contest yg sangat menarik perhatianku sejenak..Kerana aku gilakan hadiah..heee..memandangkan aku skrng ni xda buat pa2..Kalu join macam2 contest n dapat hadiah percuma, kira ok juga 2. wkwkkwkw...Harap2 la aku menang salah satu hadiahnya..


Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua: 1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga: 3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)


Semuanya bernilai RM600
Jenguk sini utk lebih lanjut berkaitan hadiah.

Dateline: 4 Julai 2012 - 10 Julai 2012 
Pemenang akan diumumkan: 12 Julai 2012

Kenapa jap gak, krn kak Kina nak bersalin..D0akan semoga kak selamat bersalin n dapat anak yng cumel..Amin

p/s Tahniah kpd kak Kina kerna tdk putus2 idea utk menawarkan pakage dan menyediakan macam2 cara utk pelanggan bagi  mengetahui produk yang ingin d twarkan, yang ble memuaskan hati pelanggan..Sy bdk stdy marketing..Semua kehendak pelanggan kita perlu ambil kira krn dapat menjamin hubungan yg baik antara pelanggan. Marketing yang d pelbagaikan dapat mempengaruhi pengguna.
"Sharing is Sexy" 


4 ulasan:

sarahhernyzar berkata...

gudluck dear and all the best. :)

Yana Aina berkata...

gudluck .. mntk2 ada rezeki kamu :)

Shakina Farhan berkata...

tq sbb join contest akak ye ieda..all the best!

cynta ieda berkata...

@Shakina Farhansesama...harap2 menang..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda