Sedih

Assalam

Buka gak fb, semua status berkaitan UPU,buka blog ada entry berkaitan dapat UPU....Sedih n gembira juga saya tenguk orang yang dapt masuk U ni..Specialy tahniah kepada kwanku juga..heee...Dpt U, sedangkan aku tdk dapat, padahal sama-sama aply..huhuw..anggap gak la semua ni ada hikmah n myb rezeki dia kot...Tersenyum seketika..sebab aku pUn macam malas sudah nak stdy ni after habis diploma..Otak dah beku kot nak stdy..hahak..aku tengah fikir keja gak sekarang ni..Saja gak aply UPU, kot-kot ada rezeki n keadan pun ok..Myb masih boleh stdy kott...Memandangkan x dapat, tdk juga kecewa sangat, tapi hampeh juga..ehhh entah lah...hahahhaha...pa yang aku merepek ni..aduhai...


Sedihnya pula aku tenguk face ni..huhuw...Emosi sedih hari ni..Sebab memikirkan nasib ku yang akan datang..Keja pun belum, UPU pun x dapat..huhuw...Apakah yang aku sedang buat sekarang ni?? Duk menganggur, on9, huhhh.....bingung jap..! Uuuwaaaarrr..hukkhukkk..sedihhnya...Lama dah aku tunggu panggilan keja ni, kenapa permohonan kejaku belum ada perkembangan...hahahahahhhak..apasal gelak..ngat masih boleh happy..ermmm bukan apa, aku sebenarnya selalu ingat..DY sentiasa menguji hambanya, n pasti ada utk aku..Rezeki sudah d tentukan mahupun jodoh seseorang..s0, ieda.....don't sedih-sedih okey...Banyakkan d0a...K0rang tolong doakan aku kye....k bye..

10 ulasan:

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

^_^.. sabar la.. mungkin rezeki awak ada di tempat yg lain.. awak tunngu lah..

Amanina Nasuha berkata...

xpe laa..da ad dip p0wn kira ok laa 2..mne taw nnti ad laa rezeki tuuh..hehhe..gud luck :)

cynta ieda berkata...

@Mohd Lokman Bin Ramlitenkiu erk...aminn

cynta ieda berkata...

@Amanina NasuhatQ dear

Maisarah Azmi berkata...

sabar erk.. mungkin rezeki kat tempat lain

QweensheesZ berkata...

sabar ..^^
http://myhuhuhabuu.blogspot.com

maszull berkata...

assalamualaikum ieda...sabar jer la yer mungkin ada hikmahnye tu...:)

Lissa berkata...

be patience dear.. tuhan dah tetapkan rezeki untuk hamba-hambanya. cuba apply mana2 IPTS pulak.insyallah mungkin ada rezeki awak disana pula.nak menuntut ilmu dimana2 saja boleh. btw, gud luck ye

jemput join contest kerongsang mutiara di blog lisa

http://lisaafha.blogspot.com/2012/07/contest-kerongsang-mutiara.html

sare ared berkata...

cuba cari kerja dari kerja cari awak,
buat nasib lebih bagus kan walau nasib telah ditetapkan tapi bagus tawakal (usaha dan serah) goodluck anyway ^_^'

Muhammad Zizi Hafizzie berkata...

Assalamualaikum .. bagi sy itu tk de masalah, tk mao sedih2.. Walau mcmana belajar tinggi pun, bila dah perempuan dah berumah tangga duduk juga di dapur (nenek sy yg cakap). :) hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda