Giveaway Entry Paling Menarik by Irra amin

 Assalamualaikum ^_^

  
Klik sini utk JOIN
   
Asyik tengah tunggu bola Sepanyol vs Italy malam ni, terpandang pula Give
Away yang d anjurkan oleh Irra...Klik bloger yang dah join, menarik gak entry dorang semua...seap print screen pun ada. Hee..Membuktikan semua syarat dah d buat..By the Way dengan sejujurnya saya pUn dah wat syarat yg d tetapkan..Buat pa tipukan,, d0sa tau!!! x caya ble cek sendri..huhuw..Tenguk GA ni, mCm2 hadiah yang d sponser, semua 2 pun untuk para bloger yang memeriahkan GA yang d anjurkan. Kalu dapat hadiah utk Top Referral 2 boleh juga d bawa jalan. Purple padankan dengan baju pink pUn maching juga..hahahha..angan-angan

 2 dear hadiah untuk Top Referral..Mesti terbeliak mata k0rang kan? hahahah..kan dah kata hadiah ni sesuai dengan aku gak..s0 korang jangan nak prasan kye.huhuw..Klau nak juga, meh la bersaing join GA ni..Kalu berani join la..cabar bloger nampaknya suh join!!

Giveaway ini berlangsung sehingga 1 ogos 2012
Bonus~Setiap blog yang join akan dapat cursor name percuma or topup percuma Maxis sahaja!

contoh cursor
Hadiah lain korang ble Skodeng sini..Meh la ramai-ramai join..

P/s Entry ni tak la menari sangat, penting ikhlas join..heeex...




8 ulasan:

Cik Irra berkata...

oke note dear. thanks join . u nk cursor ke tpup?

Irra amin berkata...

hai sponser dah bertambah . like sini ye
1- http://www.facebook.com/pages/Izinkan-Aku-Mencintai-Mu-Dalam-Diam/361990763826202
2- http://www.facebook.com/PINKYtips

cynta ieda berkata...

@Irra aminthnks dear

Alynn Nyzaa berkata...

sy follow blog awak... #413 :D
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-dayah-snow-heuka-u-can.html

Cik Yuyun Nadira berkata...

ehh sukkeee , mcm nk join , hee thanks 4 da infi dear :)

Cik Yuyun Nadira berkata...

opss sorry , 4da info XD

cynta ieda berkata...

@Cik Yuyun Nadiramari join...heee...tQ join

Princess Syazliyana berkata...

thanks tag :D nice entry !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda