Contest Word Search Puzzle

_Assalam_

Klik laju-laju utk join

Saya kena tag oleh Zati untuk contest. Sekali tengok siok juga join contest ni, 
sebab aku memang suka main Word search puzzle ni...Memang pening lalat juga la mencari words yang berhambur ni..hahahk..Tapi usaha d teruskan juga...
Kalu korang nak pening lalat macam aku, meh join n cuba cari sendri..
Dalam masa yang sama dapat menguji minda korang yang dah lembab 2..heex..

Jum lihat hadiah yang d tawarkan..scroll bawah sikit
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
secret parfum untuk 6orang pemenang [lelaki]
bedak arab (kokuryu super summer cake) untuk 3orang pemenang [perempuan]
secret parfum untuk 3orang pemenang [perempuan]
Lelaki pun ble join juga.. Apa tunggu lagi...jom la join..tapi korang kena email d sini g.juice@yahoo.com utk letak jawapn korang...tarikh tutup 8/8/2012 tepat pada 11.59pm.. 

Tag member bertuah



5 ulasan:

@cik_ezati berkata...

terima kasih kerana join, gud luck dear :)

cynta ieda berkata...

@@cik_ezatithnks dear ..harap menang..hee

Ain berkata...

Thanks tag..kalau ade mase ain join =D

cynta ieda berkata...

@Ainsame2..jum arr...luang masi cri words puzzle..hee

@cik_ezati berkata...

tahniah, anda pemenang Contest Word Search Puzzle yang zati cari =)

untuk pemenang Contest Word Search Puzzle, mohon pm di fanpage ceritazati dan menghantarkan maklumat seperti yang berikut:
nama penuh (nama dalam IC bukan nama pendek, nama glemer/hot & seangkatan tentera dengannya)
umur
alamat penghantaran
no. telefon
jenis hadiah yang anda mahu sama ada secret parfum ataupun bedak arab (Kokuryu Super Summer Cake)- UNTUK PESERTA PEREMPUAN SAHAJA (pat pat kuih lepat, siapa cepat dia yang dapat hehe)

anda hanya diberi masa seminggu sahaja untuk beri detail, tq =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda