Verification menyusahkan para blogger

Assalam . . .

Sudah asyik seronok nak BW blog, 

tetiiba suruh isi words macam yang di bawa ni

Memang sangat tidak bersemangat mahu blogwalking,

if ada sesetengah blog buat verification di setiap komen

haiiyaaa, line sudah lembab di tambah lagi begini

semangat yang ada sudah hilang..terbang di bawa angin



Korang
-
-
-
-
-
-
Korang
-
-
-
-
-
-
Korang
-
-
-
-
-
-
Ini salah satu sebab orang malas nak jenguk ataupun singgah blog kita

oleh itu, korang kena alert benda yang penting macam ni

kalau saya nak bagi tuto untuk remove kan,

 comform korang tidak paham 

al maklum lah, saya bukan pandai nak buat tuto segala

rajin ikut tutorial adalah

s0, cepat-cepatlah remove benda yang menyusahkan para bloger

End....

8 ulasan:

P#eoniX berkata...

kalau saya sampai 3 kali pon x lepas memang x der komen jawabnye...heheheh...memasing ade pendapat memasing gak...hehehhe...

Chot berkata...

npe x hide blogger ittew..nmpk la pulak dia

baby comel berkata...

saya mata dah la tak berapa nk okey nak tengok huruf rapat2 tu. kekadang sabar jugak la =)

mimi zakaria berkata...

tu la pasal kan , terus hilang mud . klau sy terus pegi kat butang pangkah awl2 . cancel terus xnk komen .hehe

efatin eman berkata...

betol tu! hehee.. pliz alert blogger2 sekalian k..

efatin eman berkata...

done follow jugak.. hee. free2 singgah ke blog sis efa yer.. hee

akmaL berkata...

sy kalo sekali tekan pastu salah..mmg terus ke butang X la jawabnye..huhuhu

Norhazrina Abdul Hamid berkata...

sy dlu pun xsuka jugak letak sbb rs menyusahkan. tp skng sy terpaksa letak sbb spam comment beratus2.. stress rasanya. bila sy letak verification tu baru oke. baru tau sp kwn2 blogger yg btul2 sudi dtg n komen. heee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda