Better join 8 share

Assalamualaikum

Saya tidak paham lah kenapa blogger lain senang sangat dapat CPUV dari Nuffnang sedangkan saya yang dah bertahun berblog belum ada satu pun CPUV yang saya dapat, 
korang bayang kan tak, siap dah tempek iklan dekat blog, entah d mana silapnya. 
Baru- baru ni banyak bloger yang buat entry pasal Be & CPUV dari nuffnang..
Saya sudah kecewa dengan nuffnang, better join 8 share. 
Kalau nak di bandingkan dengan 8 Share yang baru berapa bulan join, earning dah naik biarpun ciput gak baru dapat, alhamdulillah. syukran, tapi asal sign in nuffnang komform mengecewakan..hahaha, yalah earning pun kosong, nak cakap pun segan.

Apa itu 8 share???

8share merupakan salah satu syarikat pengiklanan yang dipercayai dan digunakan oleh ramai pengguna sosial network kerana ianya PERCUMA dan PANTAS dalam mengendalikan pengguna.Satu syarikat yang membayar penyebar iklan mereka dengan kadar 20sen/click. Dah la percuma, dapat duit pula tu, siapa yang tidak mahu kan.
8share\
Mari buat duit tambahan tanpa modal, mahu menyertai 8share KLIK SINI ...
spread iklan dan cashout ^^
Ada beberapa tips yang boleh saya kongsi untuk korang, bolehlah bagi tips sikit, 
sebab saya ni bukan power sangat nak bagi tips segala.

Korang mestilah memiliki facebook/twitter/other dengan follower yang ramai, yalah kalau tidak ada facebook, how nak spread iklan kan? Kalau twitter ni kureng sikitlah pasal nak spread iklan, entah kenapa,myb sambutan tidak sehangat facebook kot, itu pendapat saya saja lah, nak promote iklan d twitter pun x ada masalah.

Gunakan kata kunci atau ayat manis yang boleh menarik perhatian dan mempengaruhi mereka untuk klik iklan tersebut. Dan paling penting pastikan tiada penipuan dan mengikut syarat2 share 8share, tak baik tau!!! suruh orang klick iklan yang tidak seperti apa yang dipaparkan oleh iklan.

Di sini ada contoh2 iklan yang anda akan spread :



6 ulasan:

TeTo YakSa berkata...

teringin jugak mau mencuba ni..... hohohoh

pha is berkata...

hehe.. yup.. kita memang serupa... iklan nuffnang tu mcm sia2 je letak.. heheh

Yumida Huda berkata...

aah..nuffnang lambat sikit nak up
dgn 8share cepat je naik..n kena rajin share kat fb n twitter

jemput join segmen ni ieda:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

pemenang akan memenangi hadiah: ankle bracelet & wallet
jom la join :)

Nur Azwa Edora berkata...

8 share ni memang okay ... daripada letak adverlets , nuffnang , sampai bila seyh nak naik .. kan dear ? :)

ejulz berkata...

sama la kita.. x pernah dpt CPUV lagi.. :(

Sya Mimie berkata...

8share mmng join.. yang dapat cpuv dari nuff pun dah bape kali juga dapat..
semua tu bergantung pada rezeki kita.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda