Abang Ensem Di Mata Aku

Assalamualaikum

* * * * *
Info sedikit tentang Blog Abang Hensem :-Seorang blogger hartanah yang antara lain berkongsi ilmu berkaitan pelaburan hartanah di blog. 

Dan kini digelar sebagai Blogger Hartanah #1 Malaysia ditambah pula dengan deretan anugerah seperti ‘Favourite Business Blog 2013′ dan ‘Malaysia Best Business Blog 2014′ anjuran Social Media Chambers dengan pengiktirafan diberikan oleh Kementerian Penerangan, Komunikasi & Kebudayaan. Wowwwww.. Biodata click <<<<<



http://abangensem.com/contest-abang-ensem-di-mata-aku-siri-ii
TAMAT 17 MAY 2014


Tanggapan :-
Tergelak kejap, heee... nak gombal apa erk, dengan baju serba pink gitu, maklumlah lelaki ne sensitif sangat dengan colour lembut, tapi abang hensem tetap dengan baju pinknya, nampak ok gak di pandang. Senyuman sinis yang menggoda hatiku..muahahahhahaha, gurau.. Biarpun tak pernah jumpa, tapi rasanya abang hensem ne kelakar kot orangnya, "main teka jer aku ni". 

Dari pandangan belah mata kiriku macam Dato K pun ada, sekali pandang dua kali, Izue Islam pun ada, hahahha, bila dah pandang depan-depan owww abang hensem rupanya. hihi.... :)

Be Honestly, abang hensem ne not bad juga, ada rupa...senyuman ala-ala jutawan gitu bagi orang yang berjaya dalam bisnes hartanah. 

Kutukan:-
Tiada kutukan, sebab semua manusia ada kekurangan dan kelebihan masing-masing. Semua perfect di mataNya. Di ciptakan cantik dan hensem-hensem belaka. heee :0 Ayat cliche gitu.

Khas buat abang ensem :-

A - Aku terpesona dengan senyumannya
B - Bagaikan bintang jatuh ke langit
A - Anganku ingin berjumpa dengannya
N - Namun tak kesampaian
G -Gerangan siapa bertuah miliknya

E - Entah kenapa dengan diriku ini
N - Naa..na..naaa....
S - Sampaikan nak meluat sendiri pun ada
E- Engkau abang ensem, di buat khas untukmu
M - Maaf jika tergelak dan angau sekejap. ahahahhaha

Note: Hanya gurauan semata-mata, maaf jika terasa, sekadar pendapat dan nukilan dariku.. heee=D

13 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

wah mesti abang ensem suka bila baca entri ni ...he heh e...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) berkata...

Amboi kemain puji abg ensem yer.. =D

Asha Lya berkata...

wah menarikla entri ida pasti abang hensem gelak2 nnt

Aniq Bukhary berkata...

Punyalah banyak pujian.. Kalau Abang hensem x caer x tau la... haha.

In shaa Allah saya join nanti... mau kutuk Abang Hensem plak... opss...

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Ni bodek yer :))

RDZ Z berkata...

Good luck dear..sure AH senyum sepanjang hari, bila baca ni..

Liza Licha berkata...

wahh.. hehe :) pernah dengar juagk pasal blogger ini

Normi Nieza berkata...

gud luck..:)

Zara Nurhaidah berkata...

ewah.. ewah.. hahaha

Khir Khalid berkata...

Terbaik... all the best eda.. :)

Mama Darwiish berkata...

wah menari entri ni....all the best...wish me luck too hehe

Cik Itah@RRP berkata...

salam. nak mengayat ke apa ni? hahahahhah gurau..

abang ensem berkata...

Tahniah Beb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda