The amazing Spiderman 2

Assalamualaikum

* * * * *
Tadi pergi tengok wayang The amazing Spiderman 2, siokkkkknya....best sangat..Tak rugi beli tiket. Hihi..Ambil yang 2D jer, sebab 3D mahal sangat. Tapi tak suka ending dia sebab GF nya mati, ingat happy ending..Jom layan pic .. ~









13 ulasan:

Ian Faizal berkata...

Memang best pun .. Tapi org ckp tgk 3D lagi gempak.. Tu la sedih gak part awek dia mati.. Dalam komik awek dia tu mati . then jumpa awek baru. ending x best sebab tergantung. hahaha

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Wah

Khir Khalid berkata...

Bestnya... belum menonton lagi ni...

Aqilah Azmi berkata...

sedihnya mati T_T
hheheheheh

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Bestnyer dah dapat tengok Spiderman 2

Norhasniza Khalid berkata...

review yang menarik.. :)

sHaRiNa eLyaNa berkata...

best ka? wah..tak sabar nak tgk wyg,tp xda kwn hihi..

Anne Nurain berkata...

tanak la tengok kalau ending tak best ni.. lagi pun cita yg pertama tak pernah tengok lagi.. hehehe

RDZ Z berkata...

Belum berkesempatan lagi..tapi ramai yang kata best...

Sally Yatiey berkata...

Dah tgk semalam. Besttttttt ;D

Aku Penghibur berkata...

memang seronok.. tapi kecewa dengan jalan ceritanya

Cik Itah@RRP berkata...

salam. belum tengok lagi huhuhu

Hafiza AizZawa berkata...

dah tahu ending.. belum tgk lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda