The Liebster Award #2

Assalamualaikum

* * * *

Dengan kerajinan melanda diri, Semua soalan aku dah jawab bagi blogger yang sudi tag aku. Hehee...Thanks ek, coz tag me...

http://isyapurple.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html
Liebster Award dari blog acikidah
Berikan sedikit pengenalan tentang diri anda?
Simple person,,kalau dah kenal, memang gila..hee
Makanan yang paling anda suka?
Tomyam, mee basah
Siapakah idola anda di dalam Malaysia ini?
No idol
Apakah channel televisyen yang sering anda tonton?
B-one
Apakah yang anda suka lakukan diwaktu lapang?
Berblogging, shopping
Masakan apakah yang anda master menyediakannya?
Baru nak belajar memasak..hahaha
Berapakah umur anda pada tahun ini?
23
Siapakah Acikidah yang anda kenali?
Blogger yang sangat mesra, lagi peramah..
Apakah yang wajib anda lakukan sebelum tidur?
Dengar lagu..belek2 hp
Apakah kategori blog anda? 
Lebih kepada personal blog
Apakah pendapat anda tentang blog acikidah
nak komen satu sj, kemaskan sikit sidebar..hihi

* * * * * 

Liebster Award dari blog cikitah
Gambarkan diri anda dalam tiga perkataan.
Peramah. gila-gila, banyak bercakap
Usia blog anda?
4 years
Berapa kali kah anda pernah jatuh cinta?
Yang serius 4 kali
Pernah rasa rindu dengan seseorang dan bagaimana anda menghadapinya?
Pernah, dengar lagu jiwang. ahahahha
Apakah perkara yang paling anda suka buat? 
Shopping, berjalan, layan blog
Siapakah yang menjadi inspirasi anda dalam sesuatu perkara?
Family
Bagaimanakah anda menghadapi sesuatu yang mengecewakan anda?
Istighfar
Apakah perkara yang pernah terjadi yang anda tidak dapat lupakan sehingga kini?
Banyak sangat, tak terkata
Jika diberi peluang, anda nak jadi apa?
Penyanyi yang boleh hiburkan hati semua org..hahahaha..berangan
Jujur..blog Cik Itah lambat loading kah?
Not bad,,ok gak

Anda mengenali sy dengan nama itah. agak-agak anda boleh teka tidak nama sebenar sy,  Tekaan anda? p/s nama ayah tidak perlu.
Masitah kot..hantam jer

* * * * *

Liebster Award dari blog shalimar
 Awak asal dari daerah mana? 

Sabah, Lahad Datu
Hari minggu awak suka buat aktiviti apa ?


Berjalan, lepaskan tekanan
Baju raya awak tahun 2014 tema warna apa?


Ermm, nak buat ungu la
Awak ada binatang kesayangan tak?


Takde
Raya tahun ni 2014 raya belah mana dulu?suami or isteri?


Belum kahwin.heee
Awak pernah amalkan diet tak?


Tak langsung
Awak paling rapat dengan ibu ke ayah awak?


Ibu
Kenderaan utama ke tempat kerja / study?


don't have
Rancangan tv/drama kegemaran awak apa yea?


Komedian, b-one, corean
Web yang kerap awak layari setiap hari?


Of course Blog, fb
Komen sikit blog saya...heee
Kalau blh, kemaskan lagi ruang blog kat bawah. hihi



Saya nak tag 5 blog sahaja. Dan mereka ialah :-

Soalannya :-
  1. Gambarkan diri anda dalam 3 perkataan?
  2. Berapa lama dah berblogging?
  3. Jenis perempuan yang anda tidak suka?
  4. Apa yang anda fikir bila bangun dari tidur?
  5. Apa anda buat bila masa lapang?
  6. Kalau diberi peluang, anda nak jadi apa, n why?
  7. Kalau anda menyatakan yang anda minat seorang artis lelaki, kacak, adakah anda akan di kategorikan gay oleh bf/istri?
  8. Apakah definisi lelaki jambu pada pendapat anda?
  9. Apakah ciri-ciri wanita berjaya bagi pandangan anda?
  10. Komen sedikit mengenai blog hunyeda?




6 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Jawapan ringkas dan padat tu :)

Asha Lya berkata...

Lya dah 3 LA dah jwb haha itu pun slowly2

Aku Penghibur berkata...

banyaknya soalan

all the best.. good luck

Cik Itah@RRP berkata...

salam dear. hahahhaha..jadi Masitah la pulak..hahaaha :D
4kali?? wow not bad ehehe

acik idah berkata...

Haaa.. banyak jawapan standard... hik3x... apa pun thanks eda sudi juga jawab persoalan di hati... :D

Sidebar kena komplen... huahuahuahua... :D

Farah Arina berkata...

untung lah dapat banyak soalan, hihi xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda