Nak Pilih mana satu

Assalamualaikum
!*___*!

Rambang nya mata bila tengok gambar kasut ne semua. Rasa tah tahu nak pilih mana satu, kalau boleh semua nak beli. heee... Kalau nak di ikutkan saya memang gemar membeli kasut, tapi pakainya jarang, kalau dah rasa selesa, itu terus la di pakai sampai robek, sedangkan banyak jer kasut kat rumah ahahahha..

Entahlah, suka sangat dengan kasut ne, kalau dah suka, asyik nak beli jer. Ini sekarang tengah survey butik kasut online, emmm..cantik sangat..sukakkkkk~ Sampai tak tahu nak pilih mana satu.

Korang boleh suggest tak, mana satu yang paling ok, dan cantik kat bawah ne?? Kot-kot pilihan korang boleh di pakai. Biasalah, pendapat orang ne, beza siket dengan diri sendiri..ya tak, tapi kalau saya lah saya paling suka gambar no 1,3 dan 6.. Nahh tak tahu mana satu...

 price : 59.00
price : 59.00
price : 49.00
price : 69.00
price : 59.00
 price : 59.00

Note : Harap dapat pilihan dari korang semua. Pilih yang cantik tau..hihi ^^

10 ulasan:

sYiRa LoKMaN berkata...

semua cantikkkk !

RDZ Z berkata...

Second last...my favorite shoes tu Eda...

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

No 6 kot

mawar berduri berkata...

Semua cantik-cantik...

Aqilah Azmi berkata...

ohmy,,,
dilemma T_T

Norhasniza Khalid berkata...

alamak, cunnya... ni eda nak beli kat mana ni, share sikit, mama pun nak beli.. lawa sangat ni.. kikiki

Asha Lya berkata...

lya suka yg no.5 :D

Nelly Sapri berkata...

Semua cantikkk...Tapi klu Nelly..Nelly pilih no1..more cantik...

Khir Khalid berkata...

Semua ok.. 4 tu pun ok..

Cik Itah@RRP berkata...

salam. no 1 2 & 5 :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda