1st GiveAway by Fatin & Fatini

Assalamualaikum


Rajinnya nak join GA sejak kebelakangan ni. Kenapa tidak, nampak gak hadiah, wallawe! Lumayan giLak..GA ni yang pertama d anjurkan oleh Fatin n Fatini, s0 apa salahnya kalu kita bagi support kat diorangkan? Sekali sekala dapat juga ramaikan followers n bagi meriah GA ni..Kepada bloger2 kat luar sana, apa tunggu lagi, juz Klik Sini utk Join.. Join taw..!

 Hahhh..Klau korang x caya, tenguk hadiahnya ni..Taraaaa


Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
Teddybear x 2 pemenang
Novel x 2 pemenang
Shawl x 2 pemenang
Tudung bawal x 1 pemenang
T-shirt x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Perfume 1 set x 1 pemenang
Keychain x 2 pemenang
Cute pencil case x 1 pemenang
Brooch x 3 pemenang
Header x 5 pemenang *saguhati*
Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*


Mangsa tag

12 ulasan:

Nurul Nadia berkata...

Dari segmen yg sama
http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

cynta ieda berkata...

@Nurul NadiaThnks join

Azza Afdzal berkata...

wah dah mcm nama sepupu saya da,,,fatin fatini...hihi

cynta ieda berkata...

@Azza Afdzalheee.....nama utk 2 orng...

FaLya berkata...

memang link akak tak ada kat senarai peserta sy sebab akak join dri blog Fatini,bkn dri blog sy..
sy dah check!(42)
http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-fatin.html

cik faez berkata...

tengkiutss jemput aku join ga lg . hehehe

KyLe Al-Yamani berkata...

nak join tapi hadiah sume utk perempuan -_-'.baru clash ngan awek.tension x hilng lg nih.btw nice blog.jemput komen di entry2 blog say yer.bw here :)

cik faez berkata...

jom meriah kan segmen dia nii .. ;)
http://xoxohaneyko.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-winter.html

Siti Fatimah Fuzz berkata...

gud luck....http://eimah2328.blogspot.com

BIE berkata...

hyee..

kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

are_lin@yu berkata...

gudluck dear,..ada masa ayu join ya ;-)

Sha Messy berkata...

good luck.insyaallah.sha join (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda