Kadang-Kadang

Kadang-kadang kita nak tanya pun salah
kadang-kadang saya terfikir, dihargai atau tidak
Kadang-kadang pertanyaan kita d salah ertikan
Kadang-kadang kita hanya buat yang terbaik utk dea
Kadang-kadang dea tidak tahu kita sayang gilak kat dea
Kadang-Kadang kita selalu ingat dia tak ingat kita
 Kadang-Kadang kita hanya ingin tahu daripada mengambil tahu


 Kadang-Kadang kita tak sedar yang kita membuatkan seseorang kecewa
 Kadang-Kadang Kita tak sedar apa yang kita katakan itu kita lakukan
 Kadang-Kadang Kita tak tahu ada yang ambil berat tentang kita
 Kadang-Kadang Kita akan tersentap kalau si dia menegur kita
Kadang-Kadang Kita cuba melakukan yang terbaik tetapi menyusahkan orang lain
 Kadang-Kadang Kita suka memerhati daripada menegur
 Kadang-Kadang kita senantiasa kelihatan happy padahal hanya kita saja yang tahu
Kadang-Kadang kita senantiasa nampak kesalahan orang lain daripada kesalahan diri kita
 Kadang-Kadang kita sukar menerima pendapat orang lain

7 ulasan:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Chekgu Azrine berkata...

salam perkenalan

http://azrinzfamily.blogspot.com/

cynta ieda berkata...

tQ...sapa yang dah follow blog ieda...sy akan follow balik..;)

Nurmaisarah Azmi berkata...

setuju.kita sukar terima pendapat org lain bile dah over confident...

Blog Panjang berkata...

salam kenal. lee min ho tu ! haha

FARAH deeb berkata...

Itulah namanya MANUSIA punnn hehe... salam ukhwah!
My latest Entry :)
Finally- Baiti Jannati siap sudah!

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

kadang2 dtg sini nk baca entry baru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda