Adakah Dea Syg aQ atau Tidak

Assalamualaikum...

Sejak akhir-akhir ni fikiran saya sentiasa ke arah "Dea Sayang Saya atau Tidak"? Korang rasa kenapa erk?? Myb ada d antara korang pun pernah rasa mcm ni kot? heee..Semua ni dipanggil permainan perasaan sendiri gk. Mungkin aku terlalu fikirkan sangat tentang perasaannya terhadap aku sampai membuatkan aku rasa tidak selamat dan mungkin akan ditinggalkan.


Perasaan sayang sebenarnya tidak dapat diukur oleh sesiapa pun. Kan..kan..kan? =) Cuma, kita harus bijak menilai. Sesetengah orang tak pandai nak tunjukkan rasa sayang tu. Tapi jauh disudut dalam hatinya, dia sayangkan kita. Sesetengah orang pandai bermulut manis dan janji sana sini tapi dalam hatinya kosong gak. Cuba korang kenang n lihat semula apa yang korang berdua telah lalui sama-sama dan berkorban untuk satu sama lain. Kalu ada kemusykilan, bawalah berbincang bersama-sama dan selesaikan sama-sama, jadi dua-dua pihak akan jauh dari sebarang salah faham di masa hadapan akibat dari rasa yang terpendam. InsyaAllah semuanya baik-baik gak...tQ sudi baca coleteh c cynta...

8 ulasan:

ikaa berkata...

myb, kita mula rasa terlalu sayag utk dia, dan si dia pula sibuk dgn halnya, shingga kadgkala perkra yg kebiasaan dia lakukn, hilang shinggakan kita mrasakan ida jauh dr kita,...:)

cynta ieda berkata...

tQ ika...sabor je la..huhu

TanpaNamaDer berkata...

ni mesti kes kurang perhatian hehehe

cynta ieda berkata...

xder maknernya la..huhuw

piko pink berkata...

sy syg blog sy...haha

cynta ieda berkata...

wkwkwkkw~sya Pun

Fendy Ahmad Thahir berkata...

ieda pasti sangat sayang dia ya.? patutla kau rasa camtu. kau ni pasti rasa nak cakap "i can't live without you". hehehehehe

cynta ieda berkata...

@Fendy heee...ko rasa? ermmm...ntahlah nak cakap syg 2..of crse la..hahaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda