Review blogger bertuah

Assalam u alls... :)
Bertuahnya sebab sekarang saya punya follower dah mencecah 1k. hahahha
thanks kepada follower bertuah ni Miss Anonymous sebab sudi jadi follower yang ke 1000.
cukup-cukup 1000 followers..mantaplah.. 
baru terasa yang diriku memang wujud dalam dunia blog..hihi^^
kenapa, sebab ada juga yang sudi baca entry blog aku yang memang suka hati tangan aku menaip 

hollaa..ini lah blog yang bertuah tuh, korang bolehlah follow sekali dea kye
click sini untuk terjah..jangan takut ini bukan link iklan kah apakah? huhu
ok selamat memfollow.

6 ulasan:

Asha Lya berkata...

Tahniah bestnya sda mencecah 1000 lemon ;)

Miss Anonymous berkata...

Terima kasih promote saya.

Sya Mimie berkata...

tahniah.. :)

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah! Memang jauh meninggalkan saya. Tak terkejar rasanya.

✿ pink velvet ✿ berkata...

tahniah! tahniah!

Liza Licha berkata...

wahhh.. tahniahhh ;0 dah seribu dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda