Jauhi sikap riak, bangga dan suka menunjuk

AsSalam..

********

Kepada gurl yang bertudung, hari ini saya nak kasih perasan kat korang tentang gambar kat atas tu..Hah, siapa yang terasa atau perasan pernah buat situasi sebegitu?? ahahahhaha.....gelak siniss~ Jeng..jeng...jeng..take pic then tengok berapa ramai orang like pic aku kalau aku upload niy..alar, mesti pernah tuh kan...malu lar tuh nak ngaku...biasala kaun hawa ini suka kepada kecantikan n pujian...
Tapi yang salahnya tuh, kalau ada sesetengah kaum yang suka sikap menunjuk..riak...dan bangga dengan apa yang ada..Ingat..tiada apa kita punya semua ALLAH punya....

Fisrt tengok pic ni...macam terasa juga sikit...wakakakakaka....macam pernah buat pun ada..aiya...korang..korang..jangan jadi macam begini wokey?? ermmm..ermmm....tak baik ada sikap bangga diri..takut melambung tinggi dan terbang di awang-awangan...pastu jadi burung...kena langgar kapal..then mati....kiding..heee

End...

9 ulasan:

Nur Azwa Edora berkata...

saya pernah macam tu lorh..tapi sejak dah tak pakai fb n berkongsi dengan orang lain,,sy dah x upload photo pun .. kt blog pun saya tak taruk gmbar.. ngehehehe

TelingaBulat berkata...

nice sharing ;)

Asha Lya berkata...

Salam perkenlan..
nice sharing peringatan untuk semua

Che Siti Maryam berkata...

hehe..bagus2...

Farah Waheda Wahid berkata...

x dapat apa pun kalau menunjuk... great piece of reminder and sharing...

Pykaa Pdott berkata...

Btol stuju tuh . Jangan suka mnunjuk dan bangga sangat la . Tak kemananye . Pyka kalau upload dekat fb selalu privet tak suka nak mnunjuk nie .

Yumida Huda berkata...

betul tu ieda
perkongsian yg bagus utk kita sling mengingati
thanks

Tetamu Istimewa berkata...

Moga apa yang dikongsikan ini mampu membuka minda dan hati sesiapa yang terlibat.

Benar, riak itu dimurkai Tuhan.

siara elina berkata...

nice post .. thanx sharing ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda