Miss The Moment PoliKK

Assalam n malam u alls..

*****
Banyak dah tidur kah niy, sambil peluk bantal guling di tambah mimpi ke syurga
wahh enaknya tidur..heee..jam menunjukkan 1.37a.m dan mata ku belum rasanya mahu lelap
ini kes-kes tidur time magrib, dah mengantuk sangat lending lah jawabnya..haha

Ok.. aku memang tersangat-sangatlah miss moment masa study dekat PoliKK dulu
kadang-kadang tuh teringat masa dalam bilik kuliah, selalu saja lambat masuk class. Kite memang geng-geng lambat masuk class. Terkenal dengan kenakalan masing-masing, kekadang tuh lecterur sibuk mengajar kita sibuk tekan kepeard main sms, paling tidak pun main game. hahaha..Dan kalu ada lelaki lalu dekat class mula lah tuh jeling-jeling sakan.. mata tengah scan mana yang sangkut di hati. wkwkwkw~ada pun kena kutuk lagi ..jahat kau, zaman kegemilangan mahu menjadi dewasa.. memang begitu ^^
google image
Rindu keadaan di hostel. Yalah kitorang memang geng kapak asrama. Start sem 1 duk asrama gak. Budak penting la katakan. Kadang aktiviti hostel kitorang yang handle. BEST nya, tidak terhingga..Kalu sudah jadi akak senior, membuli adik jenior la wajibnya. Tapi kite tidak sekejam gitu okey..cuit-cuit gak. heeee

Hah, kalau nak tahu Mr J..kitorang kenal time kat PoliKK la..Tuh yang suka sangat ingat kenangan masa di PoliKK niy. Mesti tidak akan lupa punya.. Kata orang masa stdy lah kita mengumpul banyak kenangan dan banyak belajar benda baru. dan yang paling penting berdikari..

The end

6 ulasan:

SAIDATUL NAZIAH berkata...

EYDAA...than sngat mata tak tido...

http://missjiemarsin.blogspot.com/

TeTo YakSa berkata...

Politeknik kk mmg best.. walaupun aku x bljr d sana.. tpi kawan2 aku sllu crita kan keadaan di sana.. hehehe

Adziim berkata...

Lyn plak blog tgah2 mlm ni.

Sabrina Tajudin berkata...

mesti rindu kan!

♡ Jemput baca latest post saya : Dollywink Liquid Eyeliner Review

Syafiqah Azmi berkata...

ARGG RINDU ZAMAN BELAJA'....

pha is berkata...

kenangan mengusik jiwa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda