Choki-choki time

Assalam u guys. Borinknya ni hari.
Sudahlah sendiri gak dalam rumah ni. Semua orang berjalan buat hal masing-masing. Tinggal aku sendri yang tengah duk tenguk tb, borink g layan fb...then sampai tahap aku rajin sedikit mahu update blog ku ni.Sambil-sambil tadi layan fb sambil tu juga mulut ku x habis makan Choki-Choki chocalate. 
Dulu-dulu semua orang pun tahu benda ni kan? Sedap apa Choki-choki ni. Aku lagi suka makan apa sahaja makanan, penting perisa coklat. nyumm..~kau bagi aku terima..hahaha
ada org kata coklat ni bagus untuk hilangkan strees, rasanya macam hilang juga stress aku sikit...
\
Nahhh~ni lagi mkakanan ringan yang enak masuk dalam mulut.. hahahha..Tenguk-tenguk tb best juga dapat makan-makan ni..
makan sampai mual ok ieda~!!
Ok Daa...;))

3 ulasan:

Lina berkata...

makanan paling handalan ... smpai sekarang .. hahaha

Seneorita Baharin berkata...

heee, my feveret choki chokii :D

yan shamba berkata...

choki-choki..paling suke!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda