Hati robek

Assalamualaikum.. Selamat malam semua
Hati tidak senanglah karang ni..rasa macam jantung aku niy berdegup kencang pula..entah tetiba rasa geney, Selalunya kalu hati rasa tidak sedap mesti ada sesuatu yang berlaku, aku sentiasa menurut hatiku dan mengikut kata hatiku..dah tidak dapat sms n call dari dea..malas nak disturb dea la yang tengah tension fikirkan masa depannya..
Aku cuma berharap akan ada sinar menanti mu..aisehh...Malas lah nak fikir bukan-bukan niy..
Hancur bha hati..kalu tiap malam rasa geney, x lama koyak juga hatiku ni, ehh tapi hati pandai koyak kah? haahahaha...terbelah gak k0t, terbahagi dua..satu p kiri, sebelah lagi p kanan..heee
Dui, merapuh sudah owner blog niy, tidak tahu apa yang dea maw story sebenarnya..kalu dah otak jem...tapi tangan asyik nak menaip gak, begini la jadinya...Tapi belum lagi lah gila...saja nak hilangkan rasa borink, asyik-asyik tenguk hp, no sms....bila k0t dea nak sms aku niy...sabar untuk diri sendri la..huhuw..
EmMmm...setakat ini gak la dulu erk..nak layan fB lu..k Daaa..c U next entry :)

1 ulasan:

nur azian berkata...

sabar je la..
mcm tu laa adat bcinta kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda