Peluang temuduga terlepas lagi

Assalammualaikum. 
Tidak ada rezeki nak pergi temuduga ni, dah aku kat LD baru pula ada iklan kerja ni. Tak apa lah, jangan putus asa dengan iklan ni, ada juga peluang lain, mana tau kan.
Kepada sesiapa yg mang dah ada kat area Kk tu, pergi la temuduga kerja ni, kang tetiba sangkut pula salah satu kerja tuh. Rezeki ada d mana-mana, juzt usaha korang gak.uieshh~pandainya cakap. hahah
K gud luck siapa yang pergi temuduga ni..juz sharing...~:)
salam petang

3 ulasan:

Mia Liana berkata...

takpe.. mungkin ada rezeki kat tempat lain..

eitcha,IM berkata...

takpe maybe ada rezeki yang lebih baik di tempat lain.. insya'allah :D

zeera lily berkata...

hi, kite singgah sini pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda