Suka follow & blogwalking

As Salam readers & salam petang
Seperti tajuk yang tertera di atas gua suka follow & blogwalking, begitula cerita hari ini, hehex. Tidak ada apanya lar dengan tajuk tuh juz nak mention n inform kat k0rang yang gua memang suka sangat follow mana-mana blog, tidak kiralah blog korang macam hantukah, berterabur kar, jarang update. Hang memang suka sangat follow. Kan itu, boleh mendatangkan banyak faedah kat saya sendiri. So, hari ni dengan ringan jari aku akan follow blog & blogwalking sesiapa saja yang sudi tinggalkan link n bagi jejak kat blog aku niy.
Goggle image
Ini bukan segmen wokeY? Bukan juga GiveAway yang korang perlu join. No hadiah, No like-like, No follow penaja. hahahaha~untuk suka hati gak nak memfollow, memandangkan line ckup laju karang ni.
Entry pendek utk hari ni. K byeee
P/s Tinggalkan link kat comment k?

15 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com

Miss Jie berkata...

htto://missjiemarsin.blogspot.com

jemput datang !

cynta ieda berkata...

@Miss Jie sori dear, blog u x dapat buka. something kat link, myb..

Miss Jie berkata...

oww... ye ke? cuba ke link ni :)
http://missjiemarsin.blogspot.com/2013/03/aku-kau-dan-diadiadia.html

Nurulain Mohamad Shah berkata...

wah...rajen2...kalo gitu meh cni..
http://kechiqkenot.blogspot.com/

Siti Nurul Atiqah Abdullah berkata...

http://sitinurulatiqahabdullah.blogspot.com/2013/03/mulut-mulut-hangit-manusia.html

Haruno Hana 하나 berkata...

Hana suka follow n blogwalking kat blog2 yg kerap update :) hehe.. yg penting ada Follower Widget tu.. yg tu penting

Mohd Hakim berkata...

Yea eh, oky le... hehe ..

jemput2 datang ya..

http://www.mhakimfaiz.my/

safwan samsuddin berkata...

done follow meh la http://safwansamsuddin.blogspot.com/

tauke mykedai berkata...

jeng jeng jeng :)

singgah sambil ber-link2 hehe
jemputjemput la yea:)
http://mykedai-2u.blogspot.com/

Aida the Pinky berkata...

singgah sini..folo cynta balik..he

Yie Weezer berkata...

singgah follow sini... free2 visit la http://yieweezer5915.blogspot.com/2013/03/troubleshooting-nokia-101.html

Yumida Huda berkata...

http://umikasum.blogspot.com/

thanks berkunjung ke blog sy..hehe
blog ieda mmg dh cantik n nampak kemas

Alien Ohsem berkata...

Alien's coming!! http://alienfromthepluto.blogspot.com/

nur amalina berkata...

http://ienaazaidi.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda