CPUV Pertama Nuffnang

Assalamualaikum

!*___*!

 
 
Dengan rasa kembang kempis hidungku mahu kongsi sama kamu urang semua(sabah logat)..saya dapat CPUV dari Nuffng. Hiihiiii...Kalau nak tahu ne first saya di bagi CPUV semenjak aku join Nuffng Itu hari ada merajuk kejap jadi habis semua delete iklan..Heee....

Dan sekarang saya letak semula iklan nuffg..Hee...ternyata nuffng dah buka mata untuk bagi aku CPUV. hahahaha.....ok korang jangan segan-segan click iklan yang berlegar-legar ne erk..hihi..sebab ne first saya dapat CPUV..okay sila gelak untuk saya..heee



12 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

Alhamdulillah, congrats dear...

Asha Lya berkata...

nah ok la itu..bolehla lya dtg singgah klik2 cne selalu :)

MyCherita berkata...

wahh.. tahniah hunney.. klik nuffnang 2x utk hunney.. :-)

Cik Itah@RRP berkata...

salam. alhamdulillah...rezeki tu yunk..tahniah :)

btw isi tabung malaysia airlines :)

Pha Is berkata...

tahniah.. datang klik2 sini..

khairul jamadi berkata...

tahniah...

Kin Naz berkata...

tahniah dear

Sally Samsaiman berkata...

yeay! congrats ye !! :)

Siti Zara Nurhaidah berkata...

Zara blom dapat lagi.. huhu

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

alhamdulillah.. tahniah.. dah lama tak terima cpuv baru dari nuffnang..

Normi Nieza berkata...

tahniah..:)

Wan Maruzen Wan Husain berkata...

wah tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda