Cuci Blog dari berhabuk

Assalamualaikum

!*___*!


Fuhh..fuh...berhabuk rasanya ni blog. Lama sangat tak update.. 

Tengok tu dari tarikh 9 Mac langsung tiada terupdate. 

Bukan xda story, tapi line slow sangat yang membuatkan aku malas nak buka blog, 

apatah lagi blogwalking mahupun update. Ermm..rasenya guna brodband apa yang laju erk.. huhuw

Ne pun kena sabar menunggu loading baru dapat terupdate. 

Kalau tidak, memang berhabuk di penuhi lipas. heee

Entry cuci blog supaya bersih siket.. K Daa ^^



11 ulasan:

Asha Lya berkata...

patutla dah lama tak nampak eida

Kisah Si Dairy berkata...

patutlah sunyi je blog nie..tuan blog takde...hehe

Aniq Bukhary berkata...

Alhamdulillah.. bersih sudah dari habuk.. hehe.

tapi memang betul saya pun kalau line slow memang malas nak bka blog.. tention wei.. :)

Khir Khalid berkata...

Salam berblogging Eda.. :)

mama amir berkata...

cepat-cepat cuci habuk...ramai yang merindu ni...^_^

Normi Nieza berkata...

bw sini..:)

Akeyla Azmi berkata...

uish lama gila tuuuuu hihi.
welcome back kak ieda!!! <3

TeTo YakSa berkata...

Cuci jangan x cuci.. hehehe

Siti Zara Nurhaidah berkata...

Zara sarankn ida pkai maxis broadbnd.. =)

acik idah berkata...

Welkam back Huny..! :D

Maria Firdz berkata...

Patt la.rasa cm.lama x jnguk sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda