K_E_N_A_P_A

Assalamualikum
!*___*!


Biar gambar berbicara..hihi....

siapa tahu cara penyelesaiannya kenapa bisa jadi macam dalam gambar di atas...

Hurmmmm....kalau di fikir macam ada betulnya juga

sebab sekarang ne,_ banyak sangat kedai-kedai yang menjual seluar dalam wanita berselerakan

dan ada yang jual di depan kedai seperti ???????? ..hahahahah

sebagai wanita memang malu nak beli, sebab terang-terangan ketahuan..hahahahha

selamat menjawab~ ^^



15 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

seluar dalam wanita ada juga yang di dalam kotak, contohnya renoma... ^_*

Bbwana adienia berkata...

haha..betul juga kan..em, kenapa ek?

Kisah Si Dairy berkata...

ha!! tulah..sampai sekarang takde jawapan...

miss wawa berkata...

tengah berfikir, macam mana nk jawab.. haha

Anne Nurain berkata...

kan?? pelik betul.. nak beli pun malu.. hahaha..

Aku Penghibur berkata...

hehehhe entahlah .. mungkin sebab branding kot...

Maria Firdz berkata...

Ha.a... Kn knpa ea... Spttnya yg pmpuan la kna bertutupkn... X pnh plak terpikir sblum ni...

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Kan seluar dalam lelaki ada bonjol....wanita punya leper je..

Farah Arina berkata...

eh? a'ah lah, kenapa ek?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tak pasti kenapa.. hehe.. dah lama tak singgah di sini juga.. salam jumaat.. :D

Azlan Strider berkata...

sebab lelaki shopping grab and go jer..perempuan nanti nak tengok2 design dulu..hehehehe

Regards,
-Strider-

Asha Lya berkata...

pelik kan...soalan yg masih blm terjawab

Akeyla Azmi berkata...

eh eh ha;a lah T_T
haahahaha baru terfikir hikhikhik xD

Cik Itah@RRP berkata...

salam. eh..a'ah kan yunk..macam tak adil la pulak hahaha

Siti Zara Nurhaidah berkata...

lelaki tak byk cerewet.. tau size, just grab. pompuan jenis memilih, bukan sekadar size. tp nak juga cek getah dia, jenis fabrik, kaler dan paling penting corak. kalo jual dalam kotak, confirm balek2 minta seller buka kotak nak tgk kat dalam. ntuk mgelakkn bnda mcm tuu.. sb tu laa pkaian dalam pompuan kena letak kat luar.. muahaha. pendapat Zara =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda