Promosi RM99 untuk 3 pcs

Assalamualaikum

!*___*!

Hello People...Dan petang buat sahabat blogger. Nak sharing-sharing dengan korang semua ne. Heee... SD Garment sekarang ada buat promosi untuk RM99 (3pcs) Free postage untuk semua negeri. SD Garment itu apa, makanan kah, perkhidmatan kah... mestilah tidak ini adalah bisnes online yang di jalankan oleh kak saya. Jadi untuk itu, saya mahu membantu tolong mempromosikan buat semua sahabat blogger yang rajin sangat singgah kat blog aku ne.

Bagi kaum wanita semestinya kita kena jaga aurat kita. Nah..itu salah baju yang sesuai untuk wanita moden sekarang ne, iaitu baju muslimah yang tampil moden. Kain cotton yang sememang sejuk...Selesa di pakai ke mana-mana.


"Baju Muslimah Semakin Menjadi Pilihan Wanita Moden Untuk Tampil Sopan Bergaya Bersyariat"

Kalau korang nak tahu lebih detail boleh terus PM oky..jangan malu-malu..Jom berdakwah sama-sama..
 

4 ulasan:

Akeyla Azmi berkata...

comelnyaaaaaaaaaa <3
murah pulak tu subhanallah :)
thanks share ni kak ieda :D Harap ramai lah yg akan beli ni inshaallah!!!

Invisible Me berkata...

Wah. Murah ni.

Aniq Bukhary berkata...

Waahhh... menarik nie.. dah like page :)

Cik Itah@RRP berkata...

salam. nice sharing dear..sy isi tabung infiniti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda