Bila link e-BRIM tak dapat dibuka

Assalam
!*__*!

Bila Link e-BRIM tak dapat buka. Ini respon dari mereka di luar sana. Sebelum ne saya pernah juga cuba nak buka sebab nak kemaskini akaun. Tapi memang langsung tak dapat buka, ingatkan masalah line atau sistem tengah busy. So, terfikir malam nanti kot try buka balik, sekali tak dapat buka juga. Ini betul-betul masalah link sistem..! 

Sekali hari ne, rasa macam nak buka balik link e-BRIM .. buka punya buka, dapat juga. Tak tahulah apa masalahnya. Tapi di tambah lagi masalah bila tak dapat print out. Ermm...rasanya tak perlu kot nak print sebab dah kemaskini kan? Itu untuk penyimpanan sendiri jer kan? Sebab risau takut tak dapat gara-gara tak print out..hihihi...

 Ini komen mereka ..!!
***


Bagi sesiapa yang belum kemaskini try buka link ne kalau rezeki anda bagus..hihi^^
https://ebr1m.hasil.gov.my/ sebab kekadang tak dapat. kadang dapat...tuah menyebelahi siapa agaknya erk..x0xo...

P/s*Kalau tak kemaskini tak apakah???

17 ulasan:

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum....

Jiuka tak dapat "print out" kan borang yang diisi secara atas talian itu, boleh je guna kaedah "print screen". Butang print screen ada pada tiap papan kekunci. lepas tu buka program "Paint" dalam Windows dan paste padanya dan save. Kemudian boleh edit utk kasi nampak kemas. Itu kalau nak simpan dalam bentuk gambar.

Kalau nak simpan dalam bentuk dokumen, terus je paste pada Microsoft Word...

Nur Shafiq berkata...

betul tu,shafiq dah banyak kali try bukak laman tu,at last baru2 ni baru dapat buka -.-

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Tq Ahmad Zaki

Norhasniza Khalid berkata...

mama guna printscreen je dear..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

hari tu dah tolong buat untuk mak.. tak kemaskini lagi BR1M tu untuk diri sendiri..

zulhilmi tempoyak berkata...

klu dah pernah isi tak yah isi dah kan.>?

Raudzah Z berkata...

Good luck Hunny...cuba sampai dapat k!!!

Khir Khalid berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan kpd yg layak & memerlukan.. aamiin..

Abdul Kholiq Hasan berkata...

saya tidak paham sama sekali mbak.

Asha Lya berkata...

kita try dapat plak tu dear

Hafiza AizZawa berkata...

harap dpt buny kemaskini..chaiyok2..

Liza Licha berkata...

nak mohon tapi tak layak pulak. huhu.. tapi bukan mampu sangat pun sebenarnya. mcm mana tu?

adrianna syaz berkata...

Boleh plak tak boleh kemaskini ni..huhuhu..arap2 dpt cpt diperbaiki

Nao Mei berkata...

nak kata tuah nie nie..dari semalam cik akak cuba...sistem asyik failed je..dah naik rimas dah nie..hahaha....Adakah takdir belum menyebelahi cik akak..hahaha

Huny eda berkata...

@Ahmad Zakiterima kasih memberitahu...akn sy praktikkan

Anne Nurain berkata...

mungkin jgk server busy sebab ramai yang tengah buka.. hehe..

Wirda Amir berkata...

Semoga berjaya...utk student ada yg lainkan huny?bocer bukukan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda