Entry pertama dalam Berblogging

Assalamualaikum
^____^

Rupanya dah 3 tahun lebih kot saya berblogging. Sampai tak perasan pula dah lama rupanya erk. Seingat saya la, saya ada akaun blogger dalan tahun 2011 kot, tapi saya tak reti nak guna blogger ne, tak pandai sangat, maklum jer lah dulu-dulu ilmu internet masih lemah, banyak tak tahu, sedangkan akaun FB pun kawan saya yang tolong buatkan time kat PoliKK..hahaha, percaya tak betapa kunonya saya ne. 

Dan sekarang saya mempunyai blogger sendiri yang dah arif serba sedikit pasal code segala. Edit blog pun sendiri jer buat, itulah rajinkan diri ikut tutorial. Firts tuh, memang lah tak paham, kelamaan dah pandai ubah coding sendiri..hihi...tepuk tangan ..yeahhh!!

Ok, lupakan omelan di atas. Sebenarnya saya nak review entry pertama saya dalam berblogging yang bermula dari tahun 2011 bulan September tanggal 01 yang berkenaan "Trip to Manukan with my classmate". Selama saya berblogging inilah entry pertama saya. hihi..cuma post gambar sahaja untuk tatapan pembaca. Jum lihat 2011_09_01 ..~



Note*Berblogging mengeratkan persahabatan..

10 ulasan:

Nao Mei berkata...

hihi...kalau nak baca entri pertama cik akak kena rajin godek blog cik akak nie..hahaha....serius entri entah apa entah kan...:)

Dwi Alfina berkata...

waah udah lama sekali yaa kenal dunia blog, saya baru november 2013

aswa leyla berkata...

hihihi . statement yg last tu best . berblogging mengeratkan persahabatan

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah dah 3 tahun.. nak terjah la entri pertama eda.. :D

Azhafizah Md Nor berkata...

lama lama makin expert..happy blogging :)

Miss Huda berkata...

sekarang blog ieda pun dah comel...hihi...soft pinky gitu :)

ieda, kita nak reply komen pasal shiseido mask tu. nanti jemput singgah ye ^_^

http://missqerieyal.blogspot.com/2014/01/shiseido-black-white-mask.html

Raudzah Z berkata...

Wah dah lama hunny berblogging ya..3 years tu..dah otai ni...tahniah ya!!

Khir Khalid berkata...

Tahniah eda.. lama dah berblogging. Inilah istimewanya berblogging. Kenangan lama ttp tersimpan kemas dlm blog. Semoga eda terus sukses ye.. :)

Invisible Me berkata...

Moga terus maju. IM pun kadang2 godek juga entry lelama. Hehe

Wirda Amir berkata...

Dah lama tu huny.....nak terjah entri pertama dialah...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda