Mereka Setia

Assalamualaiku
!*___*!


Ini dia gerangan pengomen tegar di blog Hunyeda sepanjang tahun 2013. Setia memberi pendapat dan juga komen. Terima kasih korang semua, sebab rajin sangat singgah kat blog hunyeda. Dan senang hatinya saya ingin memasukkan korang dalam bloglist untuk tahun 2014 ne. 

Penambahan bloglist lagi bagi mereka yang drop komen di entry " Siapa bloglist 2014" .. Mereka ialah 

***
Yumida / Huny madu / wirda / sha purple / ina amani / Pcl / Mycherita / Farah arina / Muhammad khairuddin Lim / anne nurain
  
Tetapi...hehehe....korang..korang jangan lupa tempek blog saya juga kat blog korang....Deal...!!

Note* Kepada kak Aiza, macam mana cara buat pengomen bulanan macam blog kak aiza punya tuh?? ^^

8 ulasan:

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. tersenarai juga.. t kasih eda.. :D

Yumida Huda berkata...

mereka sgt peramah
ieda pun ade dlm bloglist yumida

Wirda Amir berkata...

Tahnia utk mereka...

Terimakasih ye huny...blog huny dh ada dlm bloglist akak....

Normi Nieza berkata...

tahniah all..:)

Cik Itah@RRP berkata...

tahniah kepada yang tersenarai :)

Farah Arina berkata...

waa farah tersenarai, hehe thanks :D

Liza Licha berkata...

licha tak sempat join. tahniah kepada semua yng tersenarai. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah kepada semua.. terima aksih juga kepada eda kerana selalu singgah di blog dunia kecil..
p.s: eda maksudkan widget teman setia (20) tu ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda