Entry khas buat blogger Cik Kiera

Assalamualaikum
^___^

Berapa hari ne blog tidak terupdate, sebab busy jaga anak buah baru. Hihi….Dah jadi mak cik ne kenalah pandai jaga baby, karang dapat anak sendiri tak tahu macam nak jaga..hahahah… Ok bukan nak citer pasal anak sakan, sebenarnya saya nak buat entry khas untuk seorang blogger ne, iaitu Cik Kiera sebab bertanyakan pasal download template. Untuk pengetahuan semua, laptop yang saya guna sekarang ne google chrome dah kena virus, so saya kena uninstall dan install balik, di tambah lagi line tak berapa nak ok, jadi tunggu masa yang sesuai untuk install semula, sebab tu saya tak dapat nak komen and reply komen. Harap anda paham..hanya setakat beritahu dekat entry sahaja..
Copy dari blog Cik Kiera
Jadi kepada blogger Cik kiera yang mengalami masalah code, saya tidak dapat nak tolong banyak, sebab sebelum ne pun saya mengalami template yang dah terdelete, so solution nya terpaksa buat template baru, jadi blog pun akan berubah wajah, so penggunaan template pun berubah. Jadi sudah sedia maklumkan blog sepenuhnya akan berubah.

Baa..baa..baaa…Tanya pasal download template kan..Dah melalut kat atas ne. Sorry… Hihi...First tekan sini Download Template Kemudian akan keluar Keep or discard kan, pilih Keep.. "Tunggu hingga habis download" Dah habis download, cari folder (Fix) yang di download tadi. Selepas itu, tekan right click kemudian open with dalam bentuk Notepad. Sebab kalau tak, dia akan automatik search kat internet. Sebab itu tak menjadi download.

Dah berjaya buka dalam bentuk Notepad, copy semua template tadi dan paste kan di template yang sedia ada. Delete semua tau template sebelum ne and paste. Review dahulu, kalau takde error, baru save kay. Dan Blog akan berubah sepenuhnya.. hihi...Good Luck^^


14 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

semoga segala persoalan beliau terjawab hendaknya ^_^

Asyraf Farhan berkata...

huhu sedey :)

Raudzah Z berkata...

masalah tu..

Abak Lorong Cinta berkata...

In Shaa Allah... ada jalannya..

BUNDA a.k.a KN berkata...

Salam ukhuwah dari bunda...

Affy Afiqah berkata...

ika bab coding, bab nak edit2 blog ni memang tak pandai sangat hewhewhew
kalau mengjahanamkan boleh laa ahahahaha....tu blog pun simple je....heeee :))

Atiqah Wadiah berkata...

Pandainya bermain dgn coding..hehe

MyCherita berkata...

selamat mencuba.. :-)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

blogger.com sekarang ni bermasalah.. blog tak dapat preview dan statistik tak keluar..

Khir Khalid berkata...

Mmg masalah problem...

Aniq Bukhary berkata...

Untung la dapat baby.. Opss! anak buah :) jgn marah :)

acik idah berkata...

Pandainya dierrr..! :D

acik idah berkata...

Pandainya dierrr..! :D

Hafiza AizZawa berkata...

Fiza pun tak pandai bab2 cm nie.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semua catatan di atas daripada Hunyeda